Eladó lakás Debrecen, Újkert, Borbíró 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Újkert, Borbíró 52 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8248437
Feltöltve: 1 napja

Debrecen eladó panellakás 2 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
844 231 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
10. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 138 907 Ft
Második évtől
182 132 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen - Agrártudományi Egyetem közelében, a Borbíró téren- ELADÓ egy AZONNAL BIRTOKBA VEHETŐ 2 szobás, étkezőkonyhás, jó állapotú lakás, szép panorámás kilátással Főbb jellemzői: - Kiváló elosztás, minden helyiség külön bejáratú és a közlekedőből nyílik - Nyugati tájolás, szép napfényes, 49 nm + 6 nm /beépített loggia/ 14 emeletes társasház 10.emeletén - Két külön bejáratú, élhető nagyságú egész szoba, beépített loggia mindkettőnél - Tágas étkezőkonyha, nagyméretű, sokszekrényes konyhabútor - Egyedi mért fűtés, kedvező rezsi, körbefűtött, a közös költség+felújítási alap: 13 000 Ft - Kádas fürdőszoba, a wc külön helyiségben - Műanyag ablakok redőnnyel, szúnyoghálóval felszerelve - A szobákban laminált parketta, a többi helyiség járólappal burkolt - Tavaly megtörtént a villanyvezetékek teljes cseréje /+ led világítás a szobákban/, a festés, valamint az egyik szoba új melegburkolatot kapott - „Mindent elnyelő, terjedelmes méretű beépített gardróbszekrény - Bútorokkal, háztartási gépekkel együtt is megvásárolható - Felújított, három liftes - melyből az egyik teher - tiszta, rendezett lépcsőházban - Zárható, kb.15 nm-es saját tároló a pincerészen - Ingyenes parkolás a ház körül - Parkos, sok-sok fával körül ölelt környezetben, ugyanakkor rengeteg kis üzlet, szolgáltatóegység is megtalálható párszáz méteren belül - Rendezett tulajdoni viszony - Azonnal költözhető - A Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centrumával szemben A kiváló elosztású, szép panorámás kilátással rendelkező ingatlan, élhető nagyságú tereinek köszönhetően kényelmes életteret nyújt, ezért ideális választás lehet egyedülállóknak, pároknak vagy akár egy kisebb család számára. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, bármelyik Egyetem könnyen megközelíthető, ugyanakkor a Nagyerdő és a belváros is elérhető néhány perc alatt. Adottságainak köszönhetően befektetésnek is tökéletes, rendkívül népszerű környék, albérletbe mindig azonnal kiadható! További információért és a személyes megtekintéssel kapcsolatban szívesen fogadom hívását, a hét bármely napján! Alkalmazkodva az Ön időbeosztásához, rugalmasan mutatható! Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel áll rendelkezésre kiváló, bankfüggetlen szakértő kolléga, aki a jelenlegi legkedvezőbb feltételekkel készít személyre szabott ajánlatot!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
14
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Mészárosné Koroknai Andrea Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY