Eladó lakás Debrecen, Újkert 47 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Debrecen, Újkert 47 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8247553
Referenciaszám: 112918
Feltöltve: ma

Debrecen eladó panellakás 2 szobás: 38,6 millió Ft

38,6 millió Ft
821 277 Ft/m²
47 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
8. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 122 137 Ft
Második évtől
160 143 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Debrecen-Újkert, orvosi és agrár egyetemek közelében, panelprogramos liftes társasházban, 44nm-es 2 szobás,konyhás panel lakás eladó. Társasház, lépcsőház: A lakás társasházi lépcsőháza tiszta, zárt ajtókkal felszerelt, burkolt és új lifttekkel rendelkezik. Az épület panelprogramon átesett, így a rezsi nagyon gazdaságos. Szélessávú Internet és TV elérhetőség van szinte minden szolgáltatóhoz. Lakás: A lakás nyugati tájolású, erdős panorámára néz. A korábbi felújítás során a fürdőszoba és a konyha fel lettek újítva,a nyílászárók műanyagra cserélve minden szobában, kivéve a nappaliban. A nagyobbik szobából egy erkély nyílik. A nappali egy új klímát kapott. A lakásban központi fűtés található. Parkolás: A társasház mellett ingyenes parkolók találhatóak. Elhelyezkedés: Egyetemek (orvosi,agrár) közötti fekvése miatt kiválóan alkalmas befektetésre. A lakás frekventált lokációjú, boltok, éjjel-nappali,, gyógyszertár, posta pár perc sétával elérhető. Tömegközlekedés szempontjából is kiváló: buszmegállók a 2-es villamos megállói 2 percre találhatóak. ***** Debrecen University, near the medical and agricultural universities, a 44 sqm 2 bedroom apartment apartment for sale, in a renovated building with elevator,. Apartment building, staircase: The apartment has a clean condominium staircase with closed doors, paved and new lifts. The building has been through a complete building renovation program , so the overheads are very economical. Broadband Internet and TV access to almost all service providers. Apartment: The apartment is west facing with a wooded panorama. During the previous renovation the bathroom and kitchen were renovated, the windows and doors were replaced with plastic in all rooms except the living room. The larger room has a balcony. The living room has a new air conditioner. The apartment has central heating. Parking: There is free parking next to the apartment building. Location: Location between universities (medical,agricultural) makes it an excellent investment. The apartment has a convenient location, shops, 24/7 shop, pharmacy, post office, etc. within walking distance. Public transport is also excellent: bus stops and tram 2 stops are 2 minutes away.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kerekes József Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kerekes József Nagyerdei Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 637 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY