Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XXI. kerület, Erdősor 64 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8263904
Referenciaszám: H492047
Feltöltve: ma

Budapest XXI. kerület eladó panellakás 3 szobás: 42,5 millió Ft

42,5 millió Ft
664 063 Ft/m²
64 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 134 477 Ft
Második évtől
176 324 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Budapest 21. kerületének egyik legvonzóbb ingatlanját, amely tökéletes választás lehet családok, fiatal párok vagy befektetők számára egyaránt! A Reggel utcában található, használt lakás 64 négyzetméteres alapterületével és három szobájával kiváló lehetőséget kínál a kényelmes élettér megteremtésére. Az ingatlan átlagos állapotban van, ami lehetőséget teremt arra, hogy saját ízlésének megfelelően alakítsa ki otthonát. A távfűtés egyedi mérésének köszönhetően Ön kézben tarthatja fűtési költségeit, ezáltal gazdaságosan élvezheti a téli hónapokat. A lakás egyik legnagyobb előnye a 5 négyzetméteres erkély, ahol a reggeli kávéját vagy a délutáni pihenést élvezheti, miközben a csendes környék nyugalma körülöleli. Az ingatlan világos, tágas terekkel rendelkezik, így minden szobájában természetes fényben gazdag légkört teremtve. A környék biztonságos és csendes, ideális helyszín családok számára, akik értékelik a nyugalmat, de mégis közel szeretnének lenni a város nyújtotta lehetőségekhez. A közlekedés szempontjából is előnyös helyzetben található, hiszen a közeli buszmegállók révén könnyedén elérheti Budapest belvárosát, így a munkába járás vagy a város felfedezése sosem jelenthet problémát. Emellett a közelben található boltok, iskolák és egészségügyi intézmények mind hozzájárulnak a mindennapi élet kényelméhez. Ez az ingatlan nem csupán lakóhely, hanem egy lehetőség is a jövőjére nézve. A Budapest 21. kerületében található lakás nemcsak az Ön igényeit szolgálja, hanem egy remek befektetési lehetőséget is kínál, hiszen a környék folyamatosan fejlődik, és az ingatlanpiac itt dinamikusan növekszik. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon megkeresni minket bizalommal! Szívesen segítünk Önnek döntéseket hozni, hogy megtalálja álmai otthonát vagy befektetési lehetőségét.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1982
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Doktor Tímea Otthon Centrum - XXI. kerület - Zrínyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY