Eladó lakás Budapest XX. kerület 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XX. kerület 50 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8227794
Referenciaszám: H490221-4731052
Frissítve: ma

Budapest XX. kerület eladó panellakás 2 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
760 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XX. kerület központi részén, 2 szobás, csendes és világos, erkélyes lakás eladó! Új tulajdonosát keresi a XX. kerületben, Erzsébetfalván, egy 2. emeleti, 2 szobás, kifejezetten világos FELÚJÍTANDÓ lakás. Amennyiben jó infrastruktúrával rendelkező, mégis csendes környéken keres jó adottságokkal rendelkező ingatlant, ezt feltétlenül nézze meg! ! ! ! A HIRDETÉSBEN FOTOREALISZTIKUS LÁTVÁNYTERV SZEREPEL ! ! ! KÖRNYÉK és KÖZLEKEDÉS: ️Budapest XX. kerülete, Erzsébetfalva. ️ Kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel rendelkező környék. ️ A lakástól néhány perce elérhető minden, ami a hétköznapokhoz szükséges (CBA, Tesco, Spar, zöldséges). ️ A közelben óvoda, általános és középiskola, orvosi rendelő, gyógyszertár is rendelkezésre áll. ️ A Török Flóris utcán közlekedő 2B, 51, 52-es villamosok 151, illetve a 35-ös buszok megállója 3 perces sétatávolság. ️ 10 percen belül elérjük Pesterzsébet központját, ahol a mindennapi élethez szükséges bevásárló egységek és szolgáltatások várnak. TÁRSASHÁZ: 1980-as években épült, 10 emeletes, panelprogramos társasház. Rendszeresen karbantartott, 129 lakásos, zárt lépcsőházas épület. Lépcsőháza gondozott, lakóközössége vegyes korosztály, a szomszédok csendesek. A ház mögött játszótér és egy nyílt parkoló várja az ott lakókat. LAKÁS: ️ 2. emeleti, 50 m2-es, 2 szobás, erkélyes ingatlan. ️ Esztétikailag felújítandó állapotú, viszont a radiátorok cseréje megtörtént. ️ Jelenlegi felosztása: előtér, erkélyes nappali, hálószoba, konyha, fürdőszoba, külön WC. ️ Tájolása délkeleti, világos és logikusan bútorozható terekkel rendelkezik. ️ A beltéri ajtók és a bejárati ajtó az eredeti, szerkezetileg és funkcionálisan jó állapotúak. ️ Szobái külön bejáratúak, de a két szoba egybe is nyílik. ️ A kádas fürdőszoba és a WC külön helyiségben kapott helyet. ️ Fűtésről és a melegvízről a távhő gondoskodik. ️ Közös költsége 26.600 Ft/hó, ami a tartalmazza a panelprogrammal járó költségek törlesztőrészletét is. ️ A lakáshoz tartozik egy közös használatú tároló. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: Személyesen Online személyes bejelentkezéssel FINANSZÍROZÁSI KÉRDÉSEKBEN DÍJMENTESEN SEGÍTÜNK: ️ Bank-független hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. ️ Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. ️ Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK PLUSZ ügyintézéssel várják Önt. ️ Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY