Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 89 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 89 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8266351
Referenciaszám: LK092855
Feltöltve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó panellakás 4 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
841 573 Ft/m²
89 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 236 997 Ft
Második évtől
310 745 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Igazi ritkaság az Alacskai lakótelepenEladó egy 3,5 szobás, magasföldszinti, jó állapotú panellakás, egy belső udvaros társasházban, a hozzá tartozó 20 nm-es tárolóvalA lakás egy 1993-ban, gázbeton technológiával épült, szigetelt társasház magasföldszintjén található. A ház panelprogramon is átesett, melynek keretein belül kicserélték a nyílászáróit és a bejárati kaput és kaputelefont is. Pár éve a gáz-, és villanyvezetékek is modernizálásra kerültek. A társasháznak saját belső kertje is van, amit több ilyen, belsőudvaros ház vesz körül, így ide tényleg csak az juthat be, aki ott lakik.A lakás még a társasházon belül is kuriózum, hiszen 89 négyzetméterével a legnagyobb a házon belül. Ezen a tágas területen helyet kapott 3 egész-, és 1 félszoba, egy konyha, külön étkező ( akár hall-ként is funkcionál ), előszoba, fürdő és kamra is. A reggeli készülődés és a vendégvárás kényelmét a két külön WC is biztosítja, melyek közül egyik a fürdőszobában található. A 2 legnagyobb szoba a nem túl forgalmas Péteri útra néz, de a kisebbik háló és a félszoba a társasház belső kertjére ad pazar és megnyugtató kitekintést. A lakás az évek alatt nem igényelt komolyabb felújítást, egyedül a fa ablakok üvegezése lett hang-, és hőszigetelt. Az egyik nagyszoba egy teljes fali oldala plafonig beépített szekrény, így a többi szoba minimálisan igényli az ilyen jellegű bútorokat. Fűtése radiátoron keresztül történő házközponti fűtés, melyet állandó összeggel a közös költség tartalmaz. A lakás alatti pinceszinten található a társasház hőközpontja és a tárolók ( melyek közül egy 20 nm-es tartozik kizárólagosan a lakáshoz, szokásjog alapján ), melyek födémje 10 cm-es szigeteléssel van ellátva, így a lakás alulról sem hideg.A közös költség ~ 44.000 Ft, amely a szokásos tételeken felül tartalmaz felújítási alapot, a gondnok és a kertész díját és lépcsőház takarítási díjat is. Külön parkolóhely nem tartozik a lakáshoz, de a ház előtti ingyenes parkolóban mindig található üres hely.Aki ismeri az Alacskai lakótelepet, az tudja, hogy ez a kerületnek egy nagyon jó része. Infrastrukturálisan szinte minden megtalálható és a buszjáratoknak ( 166, 182, 254E, 255E, 266, 282E, 950, 950A ) köszönhetően – melyek megállója sétatávolságra található – tömegközlekedésileg is frekventált helyen van. Rengeteg zöldövezet jellemzi és a Péterhalmi erdő is a szomszédságban helyezkedik el.Jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot!!!    

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyári Krisztián Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 269 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyári Krisztián Duna House - Galagonya utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 269 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY