Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 44 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület 44 nm
Hirdetéskód: 8253539
Frissítve: 4 napja

Budapest XVIII. kerület eladó panellakás 1+1 fél szobás: 35,2 millió Ft

35,2 millió Ft
800 000 Ft/m²
44 m²
Alapterület
1+1 fél szoba
Szobák száma
10. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 111 379 Ft
Második évtől
146 038 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Üdvözlöm! ? ‼figyelem!? ❗ árváltozás!‼ ⬇árcsökkenés!⬇ ?korrekt ajánlat! ?Módosult az irány ár lefelé: ⬇⬇⬇⬇⬇ ❗36.9-MILLIÓRÓL-36,2-MILLÓRA! Irányár❗ ➡➡új írányár: 35,2MILLIÓ❗ Új ingatlant hoztam, a XVIII. kerület közkedvelt részén a kisz ltp-ről! Irányár: 35.2 Millió Ft Alapterület: 44 m2 Szobák: 1 + 1 fél A 18. kerületben a Szent Lőrinc -kisz lakótelepen, 10-emeletes házban, eladó egy 1+1 fél szobás, klimatizált 10-emeleti 44m2 lakás. A zárt folyosón 8 lakás kapott helyet. Mivel ez a lakás, középen helyezkedik el, így nincs a konyhának ablaka. Zuhanyzós, fürdő. Műanyag nyílászárók. A lakás tájolása nagyon világos, napos és csendes nyugodt, panorámás kilátással! A ház hőszigetelt, dupla-2-liftes! A pincében, saját tároló. Tehermentes! A közelben található több Busz járat megállója, a belváros kb. 30-40 Perc alatt elérhető bkv-val, autóval 20- perc. Sétatávolságban, posta, Lidl, Aldi, Penny, orvosirendelő, gyógyszertár,, óvoda, iskola, parkosított részek, játszótér, szombatonként nagy piac! Csendes környék. Kb. 10 Perces sétára található a Péter Halmi erdő. Részletek: Ingatlan állapota: közepes állapotú Építés éve: 1980-as évek Komfort: összkomfortos Emelet: 10 Épület szintjei: 10 Lift: van 2is! Belmagasság: 3 m-nél alacsonyabb Légkondicionáló? Igen van Akadálymentesített: igen Fürdő és wc: egy helyiségben Tájolás: délnyugat Kilátás: panorámás Panelprogram: részt vett Parkolás: utca, közterület-bárhol a ltp-en! Rezsiköltség: 23 000 Ft/hó Fűtés: távfűtés egyedi méréssel Szigetelés: igen van - 10 cm Várjuk hívását, ha éppen nem tudom felvenni a telefont, visszahívom, köszönöm! Továbbá: - mindent is egy helyen: - teljes körű biztosítási-banki ügyintézés, ügyvédi háttér, energetika igazolás, így jelentős időt és anyagiakat spórolunk meg Önnek! MOST: az eladók számára plusz van egy meglepetés ajánlatunk, amivel lényeges összeg szintén önnél marad!! Kérdezze meg! Szívélyes Üdvözlettel, Juhász Adrienn Családi ingatlan iroda vagyunk, nem tartozunk egyik nagy céghez sem!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Juhász Adrienn
+36 20 413 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Juhász Adrienn
+36 20 413 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY