Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep 75 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Bókaytelep 75 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8224369
Referenciaszám: M286792-4727477
Frissítve: ma

Budapest XVIII. kerület eladó panellakás 1+3 fél szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
905 333 Ft/m²
75 m²
Alapterület
1+3 fél szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 847 Ft
Második évtől
281 703 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Budapest XVIII. Kerületében, a Gloriett lakótelepen egy nagyon jó állapotú, 3. emeleti, 1+3 szobás, erkélyes, 75 négyzetméteres lakást. A lakás egy jó állapotú, szigetelt társasház 3. emeltén található. A korszerű, több ponton záró ajtón belépve, egy előszoba fogad minket, ahol elegendő hely van a cipők, kabátok, táskák tárolásához. Ezen felül egy esztétikus szekrény mögé rejtve, a gáz-cirkó is itt kapott helyet. Ez adja a lakás fűtését, és melegvizét. Fogyasztása könnyen nyomon követhető a saját mérőórájának köszönhetően. Tovább haladva az étkező található, ami a jól felszerelt konyhával van össze kötve. A bútorzata újszerű, esztétikus, és praktikus. Mivel a lakásban minden elektromossággal működik, így a villanyhálózat felújításra került, és 32 Amperes erősséget alakítottak ki. Ennek értelmében, a vezetékelés is újra cserélődött. A lakás legnagyobb helyisége, a nappali. Ide egy hűtő-fűtő klímát is felszereltek, hogy könnyebben elviselhetővé tegye a nyári meleget. Innen nyílik egy erkély, ami a csendes parkolóra néz. Az ingatlan környékén mindenhol ingyenes a parkolás. A nappaliból nyílik a legnagyobb hálószoba is. Itt egy hatalmas beépített szekrény könnyíti meg a ruhák tárolását. Az étkezőből nyílik egy kis folyosó, ahol a fürdőszoba és a WC is található, mellettük pedig kettő kisebb szoba. Ezek jelenleg gyerek szoba funkciót látnak el. Az egyik ablaka a csendes és nyugodt parkra néz, míg a másiké a ház mögötti parkolóra. A konyha kedvelőinek az életét a praktikus és tágas kamra könnyíti meg, ami kényelmesen rejti el az eszközöket, és az alapanyagokat egyaránt. A társasház szigetelt, karban tartott és kimondottan jó állapotú. A közös költség mindössze 25.000 ft, ami az általános díjakon felül a felújítási alapot is tartalmazza. A ház anyagi helyzete rendezett. A lokációja mindazok számára kedvez, akiknek fontos a tömegközlekedés, a kikapcsolódás, és a számos vásárlási lehetőség. A közvetlen közelben megállnak helyijáratos buszok, amik a KöKi terminál irányába haladnak. Többek között sportpálya, edző terem, iskolák, fodrászat, Aldi, Lidl, benzinkút is megtalálható néhány perc alatt, így ideális választás lehet családok számára is. A lakás vásárlásához igénybe vehető CSOK Plusz, és egyéb piaci hitel is. A babakocsi, autó téli gumija, 4-5 bicikli probléma nélkül tárolható a lakáshoz tartozó, saját és zárható tárolóban. De ha mind ez kevésnek bizonyulna, a földszinten van egy nagyobb, közös tároló is. Amennyiben hirdetésem felkeltette az érdeklődését, keressen bizalommal akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kéki Mónika OTPip - Budapest IX. kerület Üllői út 21 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 518 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY