Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Adria sétány 1 60 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XIV. kerület, Adria sétány 1 60 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8286731
Feltöltve: ma

Budapest XIV. kerület eladó panellakás 3 szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
1 131 667 Ft/m²
60 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
félemelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 214 847 Ft
Második évtől
281 703 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIV. kerületben az Adria sétány 1 szám alatt eladó egy magasföldszinti 3 szobás 60m2-es erkélyes lakás. Fa nyílászáróval és szigetelt üveggel szerelt a lakás. A fürdő és a WC külön helyiségben helyezkedik el, ami a közlekedőből nyílik a szobákat nem zavarva. A konyha világos nagy ablakos. A szobák külön nyílóak és van egy „külön” gardrób helység is. A 2 szoba fekvése DK-i, míg a konyha és a kis szoba ÉNy-i. Közös költség kb. 28ezer forint, amely magába foglalja a fűtést, szemétszállítást, ház biztosítást és melegvíz előállítást. A lakás zárt folyosóról nyílik és a terasz zöldövezetre nézz. Az ingatlan per és tehermentes 1 tulajdonossal, akár egyből költözhető is. A lakás kiváló közlekedéssel és jó infrastruktúrával rendelkezik, közelben található több gyógyszertár, bevásárlási, sportolási lehetőségek, óvoda, iskola, háziorvosi rendelő. Tömegközlekedéssel a Bosnyák tér, illetve az Örs vezér tér egyaránt 5 perc. Keressen bizalommal. Irányár: 67.9 MFt Ingyenes tanácsadással Önökre szabott kedvező ajánlatokkal (Babaváró + CSOK támogatás + CSOK hitel + Fogyasztóbarát hitel + Piaci kamatozású hitelek + Személyi kölcsön) segítjük az Önök döntését. Az ország legnagyobb hitelközvetítői céggel a háttérben, gyors és kényelmes ügyintézéssel tud időt és pénzt spórolni. Független pénzügyi közvetítőként, több mint 10 bankkal álok kapcsolatban, a bankok megversenyeztetésével a legkedvezőbb konstrukciót tudja ön választani díjmentesen. Az adatok tájékoztató jellegűek. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban bátran keressen, akár hétvégén is, ha megcsörget, visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
6 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágosvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 452 9
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 452 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY