Eladó lakás Budapest XI. kerület, Menyecske utca 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Menyecske utca 54 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7913470
Referenciaszám: 308341
Frissítve: 20 napja

Budapest XI. kerület eladó panellakás 2 szobás: 62,99 millió Ft

62,99 millió Ft
1 166 481 Ft/m²
54 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 199 311 Ft
Második évtől
261 333 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GELLÉRT-HEGYRE PANORÁMÁS SZÉPEN FELÚJÍTOTT LAKÁS XI. kerületben, ŐRMEZŐN, rendezett társasház 6. emeletén 54 nm alapterületű nappali + 1 hálószobás lakás 62.990.000 Ft irányáron eladó. A 10 emeletes LIFTES ház hatodik emeletén elhelyezkedő lakás ajtaján belépve a hangulatos, beépített szekrénnyel is felszerelt előszobába érkezünk, melynek bal oldalán a bájos konyha található. Szemben a keleti tájolású, kifejezetten tágas és az új nyílászáróknak köszönhetően fényárban úszó nappali-étkező tér került kialakításra. A nappali mellett egy otthonos hálószoba kapott helyet, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba, ahol a WC némileg szeparáltan került elhelyezésre. A lakás elosztása kiváló, tekintettel arra, hogy 2 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át: ekkor módosult az alaprajza, új nyílászárókat és bejárati ajtót kapott, ráadásul az elektromos hálózat és a vízvezeték rendszer is megújult. A lakás 2024 januárjában frissen lett kifestve. A rezsi költség rendkívül alacsony. A közös költség mindössze 8.000 Ft, ami tartalmaz egy felújítási alap részt is. Az otthon melegét a távhőszolgáltató biztosítja, az összes közüzemi fogyasztás (fűtés, hideg, meleg víz és áram) elszámolása egyedi mérőórák alapján történik. KIVÁLÓ INTÉZMÉNYI ÉS KÖZLEKEDÉSI INFRASTRUKTÚRA Ideális választás akár gyermekes család részére is, hiszen a lakótelepen és közvetlen környezetében remek bölcsőde, óvodák, iskolák és korszerű játszóterek is találhatók, mint például a méltán közkedvelt „Hajós játszótér”. Sportolásra az itt található rekortán futópálya és szabadtéri fitnesz park is rendelkezésre áll. Szintén a közelben élelmiszerbolt, posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, étterem, bevásárlóközpont sok szolgáltatással és számos vásárlási lehetőség. A környék közlekedése kiemelkedően jó, köszönhetően a valóban pár perces sétára lévő M4-es metró végállomásának, valamint a Kelenföld vasútállomásnak és a Kelenföld autóbusz-állomásnak, mind távolsági, mind helyi buszok tekintetében. Az Etele Pláza 15 perc sétára, a nagy áruházak az autópálya mellett 10 percre vannak kocsival. Az M1, M7 autópályák szintén percek alatt elérhetőek. A parkolás a ház előtti utcában éjszaka ingyenes, illetve a lakók számára kedvezményes és a fizetős parkolók kialakításának köszönhetően mindig találnak az itt lakók a ház előtt parkolóhelyet. Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal rendelkező ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortospanorámalift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Schmidtné Pető Andrea MEGAHOUSE GROUP : Madárhegyingatlan és Budaörsiházak iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY