Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 8248228
Referenciaszám: H491404
Feltöltve: ma

Budapest XI. kerület eladó panellakás 2 szobás: 48 millió Ft

48 millió Ft
923 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Figyelem!Saját adatokkal elvégezhető hitelkalkuláció 2024. 09. 22. 1:30 és 2024. 09. 22. 3:45 között nem érhető el, kérj visszahívást és az OTP Bank kollégája telefonon elvégzi a hitelkalkulációt.
Havi törlesztőrészlet 151 880 Ft
Második évtől
199 142 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XI. kerületben, Kelenföldön, a nagyon kedvelt Allende parkban keresi új tulajdonosát egy 6. emeleti, 52 nm-es, két külön nyíló szobás, külön konyhás, átlagos állapotú panellakás! Ha frekventált helyen mégis zöld környezetben szeretne élni, fontos önnek, hogy könnyen megközelíthető legyen a belváros és otthonát saját igényeire tudja szabni, akkor ezt az ingatlant feltétlenül nézze meg! KÖRNYÉK ÉS KÖZLEKEDÉS: - Budapest XI. kerülete, Kelenföld, Allende park. - A környék infrastruktúrája kifejezetten jó, sétatávolságra elérhető minden, amire a hétköznapokon szükség lehet. - Bevásárlási lehetőség, óvoda, iskola, játszótér, posta, gyógyszertár, edzőterem, kutyafuttató és számos kikapcsolódási lehetőség karnyújtásnyira. - A belváros tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. - Buszmegálló 3 perc sétatávolság és 1-2 megálló a 4-es metró és az 1-es villamos. - Az Alle és a Savoya Bevásárlóközpont 10 perces távolság. - A közvetlen környezet parkosított és csendes, ideális választás minden korosztály számára. TÁRSASHÁZ: - 1970-es években épült, 10 emeletes, liftes panel társasház. - Az épület homlokzata átlagos, lépcsőháza jó állapotú, tiszta, rendezett. - Az épület kiválóan működő lifttel rendelkezik, a lépcsőház takarítása rendszeres. - A ház mellett ingyenes, biztonságos parkoló várja a lakókat. LAKÁS: - 6. emeleti, 52 m2-es, 2 külön nyíló szobás, külön konyhás ingatlan. - Lakható állapotban van, de a mai igények szerint felújításra szorul. - A lakás minden ablakából csodás városi panoráma tárul elénk. - Tájolása nyugati, minden helysége világos és csendes. - A lakásban eredeti fa nyílászárók találhatók, melyek koruknak megfelelő állapotban vannak. - Felosztása: előszoba-közlekedő, hálószoba beépített loggiával, nappali, külön konyha, fürdőszoba, külön WC. - Fűtése távfűtés, egyedi mérés nélkül, a víz és a villany fogyasztás egyedi mérőórákkal rendelkezik. - A lakás közös költsége 12.000.- forint /hó, mely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítást és a takarítást is. AZ INGATLAN MEGTEKINTHETŐ: - személyesen, - online személyes bejelentkezéssel. FINANSZÍROZÁSBAN ONLINE ÜGYINTÉZÉSSEL IS SEGÍTÜNK: - Bankfüggetlen hitelcenterünk díjmentesen versenyezteti minden bank és hitelintézet ajánlatát. - Önnek nincs más dolga, mint beszélgetni munkatársunkkal, majd a megversenyeztetett ajánlatokból kiválasztani a hosszútávon is a legmegfelelőbb konstrukciót. - Szakértőink 20 éves szakmai tapasztalattal és egyedi igényekre szabott, fogyasztóbarát lakáshitelekkel, babaváró hitellel, teljes körű CSOK ügyintézéssel várják Önt. - Előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. Az ingatlan jelenleg nem lakják, a teljes vételár kifizetését követően azonnal bírtokba vehető! Amennyiben felkeltette az érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal a hét bármelyik napján!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1970
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mákos Tamara Otthon Centrum - XI. kerület - Bicskei utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY