Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 50 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest XI. kerület, Kelenföld 50 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8229914
Referenciaszám: 360501029-805
Feltöltve: 14 napja

Budapest XI. kerület eladó panellakás 2 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
1 198 000 Ft/m²
50 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
MINT A MESÉBEN: *** MÁR A PONTHATÁROK KIHIRDETÉSÉN IS TÚL. OTT, AHOL A LEGJOBB AJÁNLAT AZ ÚR. *** *** HOL VOLT, HOL NEM VOLT. VOLT EGYSZER EGY SZUPER LAKÁS, SZUPER PARAMÉTEREKKEL! *** De most komolyan! FIATALOK, BEFEKTETŐK FIGYELEM!!!   Kiváló megközelíthetőséggel, Kelenföld közkedvelt részén kínáljuk megvételre, ezt a frissen felújított, illetve felújítás alatt lévő (!!!), fiatalos hangulatú otthont. A lakás, egy rendezett állapotú, jó lakóközösségű, 10 emeletes társasház harmadik emeletén helyezkedik el. A masszív biztonsági bejárati ajtón belépve, egy "igazságos elosztású" KÉT KÜLÖN BEJÁRATÚ szobás lakásban találjuk magunkat. Az előszobából jobbra és balra indulhatunk el, a két egyforma méretű kényelmes szobába. Középen találhatóak a kiszolgáló helyiségek (fürdő, WC, konyha). Mindkét szoba, valamint a konyha ablakai is utcai néznetűek és kellemesen világosak! A lakás felújítása jelenleg folyamatban van, ami kb. 2 hónap múlva lesz "kulcsrakész" átvehető állapotú!!! A felújítás során a teljes víz- és villanyhálózat is teljesen új lesz az ingatlanban, valamint új fűtőtestek kerülnek, illetve új nyílászárók és bejárati ajtó kerül beszerelésre. Az ár tartalmazza az új beépített konyhabútort sütővel, főzőlappal és páraelszívóval, továbbá a fürdőszobabútort. Ha most lefoglalja az ingatlant, akkor a lakás színeit még eldöntheti! Amennyiben más, további bútorokra is szüksége lenne, úgy ebben is szívesen áll a kivitelező, a leendő vevő rendelkezésére! A fotók referencia képek, egy korábban felújított lakásról! A fenntartási költségek kiszámíthatóak. Az infrastruktúra is kiváló. A közelben buszok, Metró, villamosok pár perc alatt elérhetőek. Szinte minden megtalálható a közelben, ami egy fiatalos kozmopolita életvitelhez elengedhetetlen! Akár saját célra, akár BEFEKTETÉSNEK kiadásra is tökéletes választás! Az ingatlan per-, és tehermentes. Megtekintése előre egyeztetett időpontban rugalmasan megoldható. Amennyiben kérdése lenne, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1981
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosbeépített konyhabútorliftkaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Róbert Tipp Ingatlan Kft Az iroda összes hirdetése
+36 20 314 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY