Eladó lakás Budapest X. kerület 51 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület 51 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8200200
Referenciaszám: H489174
Frissítve: 1 hónapja

Budapest X. kerület eladó panellakás 2 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
882 353 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődő! Fiatal felnőttek figyelem! FELÚJÍTOTT LAKÁS - ALACSONY FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK - AZONNAL KÖLTÖZHETŐ Eladásra kínálunk a 10. kerületben, Kőbánya városközpontban egy 2 szobás világos, tehermentes lakást, mely ideális választás lehet azoknak, akik egy jó állapotú ingatlanra vágynak. Az ingatlan 51 nm-es, az elmúlt években teljes felújításon esett át, ki lettek cserélve a villanyvezetékek, burkolatok, nyílászárók. Főbb tulajdonságok: - 9. emeleti lakás egy 10 emeletes panelházban, - panelprogramon átesett, hőszigetelt ház, - 51 m2 lakóterület, - keresztszellőztethető lakás, mivel ablakai a ház mindkét oldalára néznek, - a szobák Dél-Keleti tájolásuak és parkra néznek, - a konyha Észak-Nyugati, csodás innen a naplemente, - fűtése távfűtéses, egyedi mérés nélkül, - hálószoba ablaka redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott, - szintenként csak 3 lakás van, nyugodt, rendezett a környezete, - a pár éve készült konyhabútor a vételár részét képezi, - külön megállapodás keretében a bútorok is megvásárolhatóak, Ingatlan helyiségei: - konyha 5,2 m2, - nappali 19,8 m2, - hálószoba 13,8 m2, - közlekedő 8,1 m2, - fürdőszoba 2,5 m2, - wc 1,5 m2 Fenntartási költségek: - közös költség 11.832 Ft/hó, - fűtés 8.735 Ft/hó átalány, - gáz 3.700 Ft/2 hónapra, - szemétszállítás 2.968 Ft, - víz és áram egyedi márővel ellátott, fogyasztás szerinti elszámolás, összesen kb. 8-10 eFt/hó, - azaz a lakás költségei 1 hónapra összesen kb. 35 eFt-ot tesznek ki. A közlekedési lehetőségek kiválóak: Kőbánya alsó vasútállomása 300 m-nyire van, a Szent László téri 3, 28, 28A, 62, 62A villamos- és buszmegállók egy épülettömbnyire találhatóak. Parkolni a ház előtt és mögött ingyenesen lehet, így az autóval közlekedőknek sem okoz problémát az ingatlan megközelítése. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt könnyen elérhetőek a fontosabb szolgáltatások,: bevásárlási lehetőség (Penny, CBA Príma, DM, dohánybolt, stb), bank, konditermek, kifőzdék-éttermek, kutyafuttató. A közelben van bölcsőde, óvoda, kulturális központ,stb. Az ingatlan környékén rengeteg lehetőség adódik a szabadidős tevékenységekre is. Ha bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, és bizalommal keressen minket! Várjuk szeretettel az érdeklődőket!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
C
villanygázvízcsatornaliftpanelprogram

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Mária Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Mária Otthon Centrum - XVI. kerület - Etelköz utca 2-4. Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY