Eladó lakás Budapest X. kerület 72 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest X. kerület 72 nm
Hirdetéskód: 7747652
Frissítve: 1 éve

Budapest X. kerület eladó panellakás 2+1 fél szobás: 61,99 millió Ft

61,99 millió Ft
860 972 Ft/m²
72 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
9. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 196 147 Ft
Második évtől
257 184 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladóvá vált a szépen, teljeskörűen ( új fürdő és wc, a vízvezeték és villanyhálózat is kicserélve ) felújított 72 nm-es 2 + 1 szobás, étkezős, erkélyes, 9. emeleti délkeleti fekvésű tehermentes lakásom. A kitűnő beosztású lakás minden szobája külön bejáratú. A szobák az étkezőből nyílnak. A szobák és az étkető laminált parkettával, a többi helyiség járólappal burkolt. A világos, ablakos konyhába praktikus konyhabútor került beépítésre. A mosógép és a hűtőszekrény a gardrób szobában kapott helyet. A lakás rezsije rendkívül kedvező, mivel a ház saját gázkazánnal rendelkezik. A 28.000.-Ft-os közös költség a fűtési díjat, szemétszállítást és az épület fenntartási költségét is tartalmazza. A ház egy körbe kerített parkban található melyben gépkocsi beállási lehetőség van. A parkban külön elkerített játszótér és rengeteg pihenő hely található. A társasház 2017-ben panel program keretében szigetelésre került. Kicserélésre kerültek a külső nyílászárók is, amelyek redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház előtt Abc, a közelben Lidl, Penny található és a hétvégén őstermelői piac is van a ház melletti parkolóban . A környék kiváló infrastruktúrával és remek közlekedéssel rendelkezik, villamossal, autóbusszal, Metróval illetve a Volán járataival is egyszerű az útvonaltervezés. Elhelyezkedés: 1101, Budapest, X. Kerület (Honvédségi lakótelep), Hungária körút 2 9. emeleti Közlekedés: Villamos 1 28A 37A 4 28 37 62 Busz 217E 9 Éjszakai 901 909 918 937 Az ingatlant a tulajdonos árulja, kérem, hogy ingatlanosok ne keressenek.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornakomfortoscsendesvilágosétkezőkamragardróberkélyalacsony közös költséghőszigeteltliftkaputelefon

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 961 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 20 961 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY