Nem található kép
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7854343
Feltöltve: 11 hónapja

Budapest IV. kerület eladó panellakás 2+1 fél szobás: 48,5 millió Ft

48,5 millió Ft
757 813 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
10. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 462 Ft
Második évtől
201 217 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ingatlan közvetítő segítségét nem igényeljük! Eladó panellakás közvetlenül tulajdonostól Újpesten, Budapest 4. kerületében. A lakás 10 emeletes liftes házban van, tizedik emeleti, dél-keleti fekvésű, 2 db klímával felszerelt. A lakás főbb tulajdonságai: - A gardrób helyiség ruhásszekrényként (polcos, akasztós) funkcionál, így a szobákban nem foglalja el a helyet ruhásszekrény. - Az erkély kibontásra került, így a fél szobából egy teljes szoba lett. - Ablakok: műanyag ablakok, szúnyoghálóval, redőnnyel. - Padló: laminált padló. Fürdőszoba-wc: padlólap. - Mosógép a kamrában kapott helyet, nem foglalja a teret a fürdőszobában. - Szobákban hangulatos LED világítás. A ház: - 1 lépcsőházas panelház. Földszinten a bejárat, az előtér, postaládák és a lift felújításra került. 2 kamera gondoskodik a biztonságról. - A tető 2022-ben teljes felújításon esett át. - A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. Újpest-központ metró megálló 5 perc gyalogtávra. Buszok: 196-os, 104-es, 204-es, 220, 20E, 120-as. - Közelben található bölcsőde, óvoda, általános iskola, számtalan bevásárlási lehetőség. - Parkolás ingyenes az utcán. Pár perc sétára van egy fizetős őrzött parkoló. - A szomszédok csendesek, a társasház rendezett.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 415 7
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 415 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY