Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 71 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest IV. kerület, Újpest 71 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8182550
Referenciaszám: H488327
Frissítve: ma

Budapest IV. kerület eladó panellakás 3 szobás: 54 millió Ft

54 millió Ft
760 563 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 865 Ft
Második évtől
224 035 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a IV. kerületben, Újpesten egy 71 m2-es, 3 szobás, erkélyes, klímás, házközponti fűtésű, jó állapotú, panel lakás. Egy kedves otthon várja azokat, akik szeretnének egy tágas, világos lakásban élni Újpest szívében. Az eladó ingatlan egy 71 nm-es, 3 szobás lakás, mely a családok számára is ideális otthon lehet. Praktikus átalakítások révén a konyha és az étkező egy légtérben van. Az előszoba is tágasabb lett és a nappali ajtaja is át lett helyezve. Az erkélye 4.2 nm-es, így ideális hely lehet a reggeli kávé elfogyasztásához vagy az esti kikapcsolódáshoz. Az ingatlan állapota jó, és a fűtés házközponti, egyedi méréssel. (11.000.-Ft/hó/átalány) A klíma pedig a nyári melegben biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Az ingatlan jó állapotban van, és tehermentes. A lépcsőházban kicserélésre kerültek a padló burkolatok, felújították a liftet gépészetileg és esztétikailag is, valamint a postaládák is cserélésre kerültek. Az ingatlan akadálymentesített, így az idősebbeknek és a mozgássérülteknek is ideális választás lehet. A környék ellátottsága kiváló, így minden szükséges intézmény és bolt megtalálható a közelben. A környéken sok játszótér és park található így a családok is megtalálják a számukra szükséges dolgokat. Közösköltség: 25.000.-Ft A környék felkapott és a közlekedési lehetőségek miatt nagyon népszerű. Az újpesti metróállomás és buszmegálló mindössze pár perc sétára található, így az ingatlan bármely pontja könnyen elérhető. Az autóval közlekedőknek az M3 -as autópálya mindössze pár percre található. Az Újpesti öböltől 500 méterre található, ami kiváló kikapcsolódás és pihenési lehetőséget nyújt. Ha kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen minket. Ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, hiszen az ingatlan értékesítése mellett minden kérdésükre szívesen válaszolunk. Nézze meg az ingatlant még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1981
Erkély:
4,2 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fleischer Andrea Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fleischer Andrea Otthon Centrum - XIV. kerület - Vezér utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY