Eladó lakás Budapest III. kerület 48 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület 48 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8248094
Referenciaszám: LK066867-4745933
Feltöltve: ma

Budapest III. kerület eladó panellakás 2 szobás: 57 millió Ft

57 millió Ft
1 187 500 Ft/m²
48 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 180 358 Ft
Második évtől
236 481 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Világos, tágas lakás plusz erkéllyel Óbudán! Eladó 48 nm-es + ERKÉLYES lakás Óbudán. Rendezett lépcsőházban, csendes, NYUGODT környezet. LIFTES épület, 2. emeleti KELETI fekvés. Teljeskörűen FELÚJÍTOTT, azonnal költözhető állapot. Kiváló infrastruktúra, közelben iskolák, óvodák. Nagyszerű BEFEKTETÉSI lehetőség egyetemistáknak is. . . . Eladó egy KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL rendelkező, 48 nm-es + 5 nm ERKÉLYES lakás Óbudán, egy RENDEZETT lépcsőházban, CSENDES és NYUGODT környezetben. Ideális választás CSALÁDOKNAK, FIATAL PÁROKNAK és BEFEKTETŐKNEK is! A lakás egy 10 emeletes, LIFTES épület 2. emeletén található. Keleti fekvésének köszönhetően VILÁGOS, de nem túlzottan napos. Az ingatlanból ZÖLD TERÜLETRE néző, kellemes KILÁTÁS tárul elénk, biztosítva a nyugalmat. A szobák KÜLÖN NYÍLÓK, és az egyikből elérhető a BEÉPÍTETT ERKÉLY is. TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT lakás várja új tulajdonosát, aki azonnal be is költözhet! A felújítás során elvégzett munkálatok: - TELJES ELEKTROMOS HÁLÓZAT CSERÉJE - ÚJ BURKOLATOK - MODERN KONYHA - GREE HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA - BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ - MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK, minden szobában SZÚNYOGHÁLÓVAL, a konyhában REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL. A környék INFRASTRUKTÚRÁLISAN KIVÁLÓAN ELLÁTOTT: közelben találhatóak ISKOLÁK, ÓVODÁK, BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOK, ORVOSI RENDELŐK, MÚZEUMOK. Emellett könnyedén elérhető a Hajógyári-sziget és a Római-part, amelyek SZÁMTALAN SPORTOLÁSI és KIKAPCSOLÓDÁSI lehetőséget kínálnak. PARKOLÁSI lehetőség közvetlenül a ház előtt biztosított. Ez a lakás befektetésnek is TÖKÉLETES választás, hiszen a környéken az ingatlanok könnyedén kiadhatók. Az Óbudai Egyetem közelsége miatt EGYETEMISTÁK számára is KIVÁLÓ lehetőséget jelent. Ne szalassza el ezt az IDEÁLIS LAKÁST, amely minden igényt kielégít!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1973
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Karácsony Rózsa Etelka Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 958 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY