Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület, Óbuda 69 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8286390
Referenciaszám: 1-3-013
Feltöltve: 2 napja

Budapest III. kerület eladó panellakás 3 szobás: 53,9 millió Ft

53,9 millió Ft
781 159 Ft/m²
69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
6. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 170 549 Ft
Második évtől
223 620 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Hivatkozási szám: 1-3-013 Azonosító: 1-3-013 Eladó 3 szobás, felújítandó panel lakás a III. kerületben, a Kerék utcában. Budapest III. kerületének kedvelt részén, a Kerék utcában kínáljuk eladásra ezt a 6. emeleti, felújítandó panel lakást, amely kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék kialakítani leendő otthonukat. A lakás 3 külön nyíló szobával rendelkezik, ami kényelmes elrendezést biztosít akár családok, akár párok számára. A lakás jelenlegi állapota lehetővé teszi, hogy teljesen az új tulajdonos igényei szerint alakítsák át, és így megteremthessék álmaik otthonát. Az ingatlan fontos előnye, hogy a nyílászárók újak, modern műanyag ablakok, melyek redőnyökkel vannak felszerelve, így kiváló szigetelést és a kívánt fényviszonyok biztosítását teszik lehetővé. A lakásban még sok lehetőség rejlik, hogy a vevő egy igazi egyedi otthont alakíthasson ki, amely teljes mértékben az ő stílusát tükrözi. A közös költség kedvező, mindössze 13.600 Ft/hó, így a lakás fenntartási költségei alacsonyak, ami szintén hozzájárul a kedvező befektetési lehetőséghez. Az épület liftes, a környék pedig jól ellátott: a közelben találhatóak boltok, iskolák, óvodák és könnyen elérhető a tömegközlekedés is. Ez a lakás ideális választás azok számára, akik szeretnének egy olyan otthont kialakítani, amely teljes mértékben az ízlésüknek és igényeiknek megfelelő, vagy befektetési célra keresnek egy felújítandó, jól alakítható ingatlant jó helyen. Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtekintse ezt a remek ingatlant.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Távfűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
lift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztás Márton Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osztás Márton Home Change Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 113 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY