Eladó lakás Budapest III. kerület, Filatorigát 85 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budapest III. kerület, Filatorigát 85 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8246791
Referenciaszám: M288025-4745524
Feltöltve: ma

Budapest III. kerület eladó panellakás 3 szobás: 74,5 millió Ft

74,5 millió Ft
876 471 Ft/m²
85 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 235 731 Ft
Második évtől
309 085 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
III. kerület FILATORIGÁT részén, a GYÓGYSZERGYÁRI LAKÓTELEPEN egy 85 nm-es, ERKÉLYES, 2. EMELETI panel lakás eladó! ***KIZÁRÓLAG AZ OTP INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!*** Az ingatlant TÁGAS terek jellemzik: 28 nm-es nappali, 18 és 12,2 nm-es szobák, étkező, és egy nagy GARDRÓB. A lakás kis átalakítással akár 4 szobássá is alakítható. A kellemes méretű intim ERKÉLY, amely a nappaliból is és a halóból is megközelíthető egy parkosított KERTRE néz. Saját kizárólagos használatú TÁROLÓ, illetve egy közös használatú BABAKOCSI-BICIGLI TÁROLÓ is tartozik a lakáshoz. CSENDES, ZÖLD környéken található az ingatlan, nem utolsó sorban nagy érték, hogy egy népszerű kétnyelvű iskola közvetlen közelében található. Némi felújítás után költözhető. TEHERMENTES, üres, rövid időn belül birtokba vehető. Ár-érték arányban KIVÁLÓ választás! Ha ingatlan vásárlásával egy ÉRTÉKÁLLÓ befektetést is szeretne egyben, akkor ez egy remek lehetőség az ön számára. Az OTP Ingatlanpont, mint egyetlen közvetlen banki hátterű ingatlanközvetítő társaság teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához minősített fogyasztóbarát, piaci és kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat kínálunk (lakásvásárlási hitel, szabad felhasználású hitel, babaváró hitel, CSOK-intézés, Otthonfelújítási Támogatás, egyéb felújítási hitelek). Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó egyéb ügyek intézéséhez. . VEVŐINK RÉSZÉRE MINDEN SZOLGÁLTATÁSUNK INGYENES! Ha az új ingatlana megvásárlásához szükséges a jelenlegi ingatlana eladása, abban is szívesen segítek, illetve az OTP Ingatlanpont teljes kínálatával kapcsolatban kérem, keressen bizalommal! Ha felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem, hívjon bátran akar hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1989
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ildikó Mária OTPip - Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kiss Ildikó Mária OTPip - Budapest II. kerület Szépvölgyi út 2 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 950 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY