Eladó lakás Budaörs 52 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Budaörs 52 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7950226
Referenciaszám: LK065951-4464867
Frissítve: 1 napja

Budaörs eladó panellakás 2 szobás: 52 millió Ft

52 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 164 537 Ft
Második évtől
215 737 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budaörs központjában elhelyezkedő, családias hangulatú lakás zöldkörnyezetben eladó. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom ezt a varázslatos lakást, mely Budaörs szívében található, körülölelve a természet zöld ölelésével. Ez a 48 négyzetméteres lakás nem csak otthon, hanem egy életstílus is, mely a kényelem és funkcionalitás szép harmóniáját nyújtja. Főbb jellemzők: Méret: A 48 négyzetméteres lakás kiválóan optimalizált területe a praktikusságot és az otthonos életérzést ötvözi. Elrendezés: Az ingatlan tágas nappalival, kényelmes hálószobával, teljes felszerelt konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A helyiségek gondos tervezésének köszönhetően minden négyzetméter hasznosan ki van használva. Környezet: A lakás körülölelve van a zöldellő természet által. A családias környék és a parkok garantáltan a pihenés és kikapcsolódás helyszíneivé válnak. Elhelyezkedés: Az ingatlan kiemelkedő elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy minden, amire csak szüksége lehet, könnyen elérhető legyen. Iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek, éttermek és tömegközlekedési csomópontok mind a közelben találhatóak. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a csodálatos lakást személyesen! Located in the Center of Budaörs, Family-Friendly Apartment in a Green Environment I am pleased to introduce this enchanting apartment situated in the heart of Budaörs, surrounded by the embrace of green nature. This 48-square-meter apartment is not just a home but a lifestyle, offering a beautiful harmony of comfort and functionality. Key Features: Size: The 48-square-meter apartment is excellently optimized for practicality and a homely feeling. Layout: The property features a spacious living room, a comfortable bedroom, a fully equipped kitchen, and a bathroom. Thanks to careful planning, every square meter of space is efficiently utilized. Environment: The apartment is enveloped by lush green nature. The family-friendly neighborhood and parks are guaranteed to become places of relaxation and leisure. Location: The outstanding location of the property ensures easy access to everything you may need. Schools, kindergartens, shopping opportunities, restaurants, and public transportation hubs are all nearby. Contact us today to schedule a personal viewing of this wonderful apartment!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1976
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nidal Ádám Duna House - Bartók Béla út Az iroda összes hirdetése
+36 30 474 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY