Eladó lakás Békéscsaba, Millenniumi lakótelep 69 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó lakás Békéscsaba, Millenniumi lakótelep 69 nm
Hirdetéskód: 8112363
Feltöltve: 4 hónapja

Békéscsaba eladó panellakás 3 szobás: 100 000 millió Ft

69 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Békéscsabán a Rábai utcában eladó egy 4. emeleti(zárószinti) 69 nm-es lakás. Az ingatlanban 3 szoba, konyha, fürdő, külön WC, közlekedő és a nagy szobához tartozó erkély található. A külső nyílászárók 3 éve kerültek lecserélésre, a konyha 2 éve teljeskörűen felújításra, korszerűsítésre került. Mindhárom szoba légkondicionált. A lakás egyedi mérőórákkal rendelkezik. 2023-ban a lépcsőház teljes felújításon esett át: nyilászáró csere, festés, burkolás. A tető ekkor szigetelésre került, a tömb is szigetelt. Ennek, az elhelyezkedésének, illetve a nyílászárócserének köszönhetően a rezsi alacsony, közös költség jelenleg 17 000 Ft/hó. Az ingatlantól 10 percre található piac, Tesco, Aldi, Rossmann, Kik, Penny, Csaba Center, hamarosan nyílik a Lidl. Spar, húsbolt, Plusz market, kenyérbolt a szomszédban. A tömbben a lakóközösség nagyon jó. Az ingatlanra CSOK igénybevehető. Irányár: 28 MFt. Tel: 06 70 9488294.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
A
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
17 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállójó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágospanorámaerkélykábeltévéinternettelefonbútorozatlanbeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesítettvízóráshőszigeteltkaputelefonklímaredőnypanelprogramszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 948 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 948 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY