Eladó ház Magyarbánhegyes 600 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Magyarbánhegyes 600 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8231140
Feltöltve: 16 napja

Magyarbánhegyes eladó kúria 5 szobás: 249,9 millió Ft

249,9 millió Ft
416 500 Ft/m²
600 m²
Alapterület
55490 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 790 727 Ft
Második évtől
1 036 784 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ország dél-keleti részén található Magyarbánhegyesre és a Telbisz kúria. A három szintes kúriát Glatz Ferenc tervezte, melyben a legfontosabb szempont a kényelem és a harmónia. 2 szoba a földszinten helyezkedik el, 3 pedig az emeleten, amelyek közül kettő közvetlenül is kapcsolódik a fenti teraszhoz. Csodaszép látványt nyújt minden napszakban, hiszen a fákra és a lombkoronaszintre nyílik kilátás. Ami a belső tereket illeti, mindkét bejárathoz tartozik 1-1 előszoba és közlekedő, ezen keresztül közelíthető meg a nappali, illetve a társalgó. Egy nyitott márványkandalló teszi még hangulatosabbá az itt eltöltött időt miközben a bordó, korabeli stílust idéző ülőgarnitúra és kristálycsillár varázsolja el az itt lakókat, valamint a vendégeket egyaránt. Több szobában van kályha és látványkandalló, ugyanakkor kúria fűtéséről központi fűtés gondoskodik. A fa konyhabútorokat ide tervezték, és a konyhai eszközöket is beépítették. Igazi természetközeli, elegáns hatást nyújt, tökéletesen illik a kúria hangulatához. A lakószint alatt pince is található. Az épület egyik külső falát egy Mária ikon díszíti, amelyet 2004-ben műemléki tárggyá nyilvánítottak. Ha távolabbról szemléljük az ingatlant, figyelmesek lehetünk a manzárd típusú tetőszerkezetre. Kicsit távolodva érzékelhetővé válik a körülbelül 2000 akácfából álló erdő, amely nyugalmat áraszt és megteremti az elrejtőzést lehetőségét a kívülről vágyakozó, kíváncsi szemek elől. Egy kültéri medence is található az udvaron, amely akár szűk körű, akár nagyobb baráti összejövetelek helyszíneként is szolgálhat. A majorságban lehetőség nyílik haszonállatok tartására is, számos melléképület direkt erre a célra lett építve. Lovak számára istálló áll rendelkezésre, amely akár bértartásra is alkalmas lehet. Több garázs is épült közel a kúriához, az egyik a személygépjárművek tárolására alkalmas teremgarázs, míg a másik mezőgazdasági gépek és munkaeszközök tárolásához ideális.

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Központi fűtés
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Dániel DanDan Realty Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Csorba Dániel DanDan Realty Az iroda összes hirdetése
+36 20 776 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY