Eladó ház Budapest XII. kerület, Svábhegy 1050 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Budapest XII. kerület, Svábhegy 1050 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8218473
Feltöltve: 25 napja

Budapest XII. kerület eladó kúria 6 szobás: 2 200 millió Ft

2 200 millió Ft
2 095 238 Ft/m²
1050 m²
Alapterület
1736 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy tulajdonban lévő, osztatlan közös telken lévő 2 Két villa egyben egy telken! Jelenleg kiadva, havi 20.000 € összegben! Az ingatlan Budapest XII. kerületében, a Svábhegyen található. A telek területe 5261 m2, amelyen két épület található a parkosított, fákkal, cserjékkel ültetett környezetben. épület teljes közmű szeparálással, három gépkocsi behajtási lehetőséggel, és további egy személybejárattal rendelkezik van. Az egyik épület egy XX. század eleji villa, cca. 4000 nm. hozzátartozó telekrésszel. 2011-ben teljes felújításon, korszerűsítésen átesett, minőségi burkolatok és szaniterekkel felszerelve. A villa 3 szintes, nettó lakóterülete 545 nm., belső lifttel. A nappali 50 nm. hatalmas terasszal a parkra, további 5 lakosztály (saját fürdőkkel és gardrob szobákkal) , valamint pince, kazán, trezorszobával. Garázs 5 autónak + 3 gépkocsinak pakolási lehetőség telken belül. A garázs mellett még egy 37 nm. kislakás található, Nappali, konyha, étkező, hálószoba, gardrob, fürdőszoba., toilet. A kertben sétautak, mesterséges felszíni szökőkút,, továbbá kültéri melegített vizű, víz visszaforgatott medence szolgálja a pihenést. A telek további 1330 nm. területén 2011-ben épült ház található, amelyik területileg is független és leválasztott a telken található villaépülettől. Az épület a külsejét illetően az eklektikus, stílust követve illeszkedik a környező villák léptékéhez és hangulatához illeszkedik. Az épület háromszintes, belső lifttel. Nappali, plusz 3 önálló hálószoba együttes, azaz lakosztály, - amelyhez természetesen külön fürdőszobák tartoznak, plusz étkező és zárt konyha. Terasz a kerthez kapcsolódva. Az épület legalsó szintjén egy fitneszterem szaunával, jakuzzival. Az épület alatti teremgarázsban három gépkocsi részére, míg az épület közelében kiépített további két gépkocsi beállására van lehetőség. A telek, és az épület vagyonvédelemmel, informatikával is ellátottak, portaépületben lévő szolgálati központ látja el a felügyeletet. Nettó eladási ár: 2200mFT.

Tulajdonságok

Típus:
Kúria
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Terasz:
40 m²
Energetikai besorolás:
A+
villanygázvízcsatornaluxuskocsibeállófűtött garázskertkertkapcsolatosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágospanorámabelsőkertkonditeremmedenceétkezőkamragardróberkélyteraszpincemelléképületmosókonyhakábeltévéinternettelefonbeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesítettliftriasztókaputelefonklímakandallóparkettásszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 970 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 20 970 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY