Eladó telek Lenti, Lentihegy 21 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Lenti, Lentihegy 21 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8294926
Referenciaszám: 38_jin
Feltöltve: ma

Lenti eladó külterületi telek 3524 m² telekterületű: 4,3 millió Ft

4,3 millió Ft
204 762 Ft/m²
3524 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Zala megye nyugati részén, a szlovén határ közelében fekvő Lenti melletti Lenti-hegyen, csodás dombos, zöld környezetben vált eladóvá a fotókon látható terület, egy 21 m2-es présházzal. A terület nagyrészt aszfaltos úton közelíthető meg, azonban a házhoz vezető mellékutca szilárd burkolattal nincs ellátva, ez kb. 150 méternyi földutat jelent. Az ingatlan három helyrajzi számon nyilvántartott, összesen 3524 m2 nagyságú, nagyrész szőlővel, gyümölcsfákkal beültetett, gondozott terület, amelynek kb. 1/3 részén akácerdő található. A telek kb. 18 méter széles, közepes mértékben lejt, még jól kezelhető. A présház két helyiségből áll, loggiával, részben alápincézett. A villany bevezetésre került az épületbe, vezetékes víz a főútról vezethető be (kb. 150 méter), ahol egyébként még gázvezeték is található. Rendelkezésre áll még egy kis fából épült tároló, kerti kiülő, szalonnasütő hely is. Az ingatlan mezőgazdasági művelés alól kivont terület, ami miatt az adásvételi szerződés kifüggesztése nem szükséges, a teljes vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető. A Lentihez tartozó Lenti-hegy jól ellátott, többen állandó lakóhelyül választották. A város közelsége miatt minden szükséges szolgáltatás, bevásárlási és szórakozási lehetőség könnyedén elérhető. Amennyiben ez az igazán szép hegyi birtok felkeltette érdeklődését, várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villanykomfort nélkülijó közlekedésűvilágospincelift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY