Eladó telek Lendvadedes 29 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Lendvadedes 29 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 8268659
Referenciaszám: 36_jin
Frissítve: 2 napja

Lendvadedes eladó külterületi telek 3366 m² telekterületű: 2,3 millió Ft

2,3 millió Ft
79 310 Ft/m²
3366 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Zala megye déli részén, a szlovén határ közvetlen közelében, a Lentitől 7 km-re fekvő, festői szépségű Lendvadedes település melletti szőlőhegyen vált eladóvá a képeken látható kivont zártkert, présházzal. A terület nagyrészt aszfaltos, majd jó minőségű kavicsos úton közelíthető meg, gondozott, enyhén lejtős. Két helyrajzi számon van nyilvántartva, az összes területe 3366 m2. Az ingatlan kb. felén akácerdő található, ezáltal a téli tüzelő biztosított. A fennmaradó részen kb. 250 tő szőlő (rizling, cserszegi fűszeres, irsai olivér), továbbá gyümölcsfák (szilva, gesztenye, dió) található. A terület az erdő kivételével villanypásztorral kerített. A területen megtalálható három helyiségből álló kis épület közel 100 éves, boronafalú (vastag pallókból ácsolt, majd sárral tapasztott) hagyományos építészeti módon készült, kivételesen jó állapotnak örvend. A bejárat a jelenleg présházként funkcionáló helyiségbe nyílik, jobbra a pince, balra a kis szoba található, amely járólapos, a többi helyiség betonozott. Folytatásában fából épült tároló került megépítésre. Az épületbe a villany bevezetésre került, vezetékes víz és egyéb közmű nem található a területen, azonban az esővíz gyűjtése ciszternába lehetséges. A zártkert művelés alól kivonásra került, ezért az adásvételi szerződés hirdetményezése nem szükséges, a vételár kifizetését követően azonnal birtokba vehető. Amennyiben ez a kivételes adottságokkal rendelkező, hangulatos, gyönyörű környezetben fekvő ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
villanykomfort nélkülijó közlekedésűvilágospincelift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY