Eladó telek Kiskutas 1187 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Kiskutas 1187 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277562
Referenciaszám: 169813-4722305
Frissítve: 4 napja

Kiskutas eladó külterületi telek 1187 m² telekterületű: 600 ezer Ft

600 ezer Ft
505 Ft/m²
1187 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169813 hivatkozási számú kiskutasi zárt kert. A Zalaegerszegtől 9 km-re fekvő településen található zártkert : - 1.187 m2-es, gazdálkodásra alkalmas terület, - a hosszú, enyhén lejtős, panorámás telken valamikor szőlő, és néhány gyümölcsfa állt, alsó végében kisebb erdőrésszel, - a telek a hegyre vezető aszfaltos és betonos út mellet van közvetlen. Itt minden adott, hogy a város zajától távol, csodás természeti környezetben töltse szabadidejét! Nyugalom, pihenés, kertészkedés – jöjjön, nézzük meg együtt a birtokot és ha megtetszik, tegyen ajánlatot! A telek környezetében villany és vezetékes víz nem található. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kiskutasi zárt kert, vagy bármely más zárt kert és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169813 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával tel: +36 30 3310342 A zárt kert vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó kiskutasi zárt kert, vagy bármely más zárt kert és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #169813Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A zárt kert vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
csendes

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács József Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 331 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY