Eladó telek Kerkateskánd 21 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó telek Kerkateskánd 21 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 8271748
Referenciaszám: 37_jin
Frissítve: 5 napja

Kerkateskánd eladó külterületi telek 543 m² telekterületű: 3,7 millió Ft

3,7 millió Ft
176 190 Ft/m²
543 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Zala megyében, Lovászi és Kerkateskánd közötti területen, a Hermánvölgyi úton megközelíthető szőlőhegyen vált eladóvá ez a kedves kis zártkerti présház/nyaraló. Az 543 m2-es terület aszfaltozott úton könnyen megközelíthető,domboldalon helyezkedik el, amelyen egy kis épület található, amelynek pincerésze már átalakításra került, ezáltal a lakóteret bővíti, két helyiségből áll. A felette lévő szinten egy kis szoba található, valamint egy hangulatos loggia. Az épület 1984-ben épült, hőszigetelt szendvics betonelemekből, a héjazat hullámpala. A terület kb. 5 méter széles, a dombtetőig fut fel, nagyrészt akácossal, és néhány tő szőlővel ültetett. Az épületbe jelenleg semmilyen közmű nincs, azonban a víz- és villanyvezeték elérhető, bevezethető. Az ingatlan mezőgazdasági művelés alól nem került kivonásra, ezért az adásvételi szerződés hirdetményezése szükséges. Az ingatlantól kb. 8 km-re található Lenti, ahol a környék legjobb termálfürdője, továbbá erdei kisvasút, horgásztó, kiépített kerékpárutak, erdei tanösvény, sétautak adnak lehetőséget a tartalmas pihenésre, szórakozásra. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Külterületi telek
komfort nélkülijó közlekedésűvilágospince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
András Jolán joLAND Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 315 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY