Eladó üdülő és hétvégi ház Homokkomárom 21 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó üdülő és hétvégi ház Homokkomárom 21 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8238654
Referenciaszám: 170928-4738005
Frissítve: ma

Homokkomárom eladó kertes ház 21 m² alapterületű: 4,4 millió Ft

4,4 millió Ft
209 524 Ft/m²
21 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170928 hivatkozási számú homokkomáromi nyaraló. Homokkomáromban kínálok eladásra egy a falu központjától pár száz méterre elhelyezkedő zártkerti ingatlant . Homokkomárom Zala vármegyében Nagykanizsától és az M7-es autópályától 13 km-re található csendes zsákfalu,gyönyörű természeti adottságokkal. A település a Nagykanizsától Zalaegerszegre tartó főútról könnyen megközelíthető,buszjárat is van. Az ingatlan a központtól kis távolságra található,aszfaltozott úton megközelíthető,dimbes-dombos zöld környezetben. Piheni kikapcsolódni,kiskertet művelni is alkalmas. A 1080 négyzetméteres telek kivett zártkerti ingatlan azonnal megvásárolható. Maga az épület masszív,téglából épült fagerendázattal. Az ingatlan 3 helyiségből áll amelyek 6,7 és 5 négyzetméteresek kertre illetve természetre nézőek,az épület bejáratánál egy féltetős nagy terasz helyezkedik el. Az épületben csak villany áll rendelkezésre más közmű nincsen. A telek első része sík,hátra haladva azonban emelkedik. A telek és a ház adottságait tekintve egy remek hétvégi házban töltheti idejét a birtok új tulajdonosa. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó homokkomáromi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170928Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sági János Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 125 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sági János Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 125 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY