Eladó üdülő és hétvégi ház Homokkomárom 64 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó üdülő és hétvégi ház Homokkomárom 64 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8236467
Referenciaszám: 170449-4724890
Frissítve: ma

Homokkomárom eladó kertes ház 64 m² alapterületű: 4 millió Ft

4 millió Ft
62 500 Ft/m²
64 m²
Alapterület
2183 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170449 hivatkozási számú homokkomáromi nyaraló. A Balatontól 30 km-re található Homokkomárom Zala vármegye egyik legjelentősebb kegyhelye, temploma az országhatárainkon túl is ismert, mindössze 13 km -re fekszik Nagykanizsától, 10 perc autóútra. Homokkomárom búcsúnapjai Kisboldogasszonykor (szept. 8.), Pünkösdvasárnap és Szent Félix (júl. 13.) ünnepén vannak. A Principális völgy peremén helyezkedik el, egyedülálló szőlős dombokkal is büszkélkedhet a Csingahegyi Napok-on túl. A lankás kert és az eladó ház, Homokkomárom Helyiséglap településrészén található. Művelési ág alól kivont Zártkert. 2183 m2 területen, 64m2-es nyaraló a buszmegállótól sétatávolságra. A két szintes épület némi ráfordítással állandó lakhatásra is alkalmas. Tégla falazat, pala tető, kályha fűtés. Villany van, a víz ciszternából, IBC tartályból, és a saját területen lévő ásott kútból nyerhető. Gépkocsibeálló a házzal szemben is található. Ez a vízszintes területrész is az ingatlanhoz tartozik. A birtokon több termő gyümölcsfa is megtalálható. Körte, szilva, alma, diófa, mogyoróbokor, virágos fák, fenyők ( kb. 15 db) stb. Konyhakert kialakítására, további gyümölcsfák telepítésére is van még bőven hely és lehetőség. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó homokkomáromi nyaraló, vagy bármely más nyaraló és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170449Az Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A nyaraló vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Kertes ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
komfort nélkülijó közlekedésűcsendespanorámapincemelléképületkandalló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stejer Laura Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Stejer Laura Open House - Openhouse Nagykanizsa Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY