Eladó ház Zalalövő 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalalövő 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8277588
Referenciaszám: 170637-4729097
Feltöltve: 3 napja

Zalalövő eladó ikerház 3 szobás: 45 millió Ft

45 millió Ft
483 871 Ft/m²
93 m²
Alapterület
811 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 142 388 Ft
Második évtől
186 696 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #170637 hivatkozási számú zalalövői ikerház. Eladó ikerház fele Zalalövőn – Ideális otthon családok számára! Zalalövő csendes, nyugodt részén, gyönyörű környezetben eladó egy 90 négyzetméteres, háromszintes családi ház. Az ingatlan tágas elrendezésének köszönhetően minden szükséges kényelmet biztosít egy család számára. A ház főbb jellemzői: 3 szoba és egy nappali a kényelmes pihenéshez. Konyha és étkező a családi összejövetelekhez. Fürdőszoba különálló WC-vel. Pince, ahol fitness terem és fatároló található – tökéletes azok számára, akik aktív életmódot folytatnak. Padlástér, amely akár külön lakásként is kialakítható. Melléképület, amely garázsként vagy más funkcióra is kiválóan alkalmas. A terasz felújítást igényel, de rengeteg lehetőséget rejt magában. A ház részleteire különös figyelmet fordítottak: az ajtókat kézzel faragták, ami egyedi hangulatot kölcsönöz az ingatlannak. Ez a ház tökéletes választás azoknak, akik egy nyugodt, vidéki környezetben szeretnének élni, ugyanakkor fontos számukra a tágas tér. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó zalalövői ikerház, vagy bármely más ikerház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #170637Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A ikerház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoscsendesmelléképületredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Open House - Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 134 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY