Eladó ház Zalaegerszeg 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Zalaegerszeg 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8181480
Referenciaszám: HZ093524
Frissítve: 21 napja

Zalaegerszeg eladó ikerház 7 szobás: 79,5 millió Ft

79,5 millió Ft
496 875 Ft/m²
160 m²
Alapterület
500 m²
Telek
7 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 552 Ft
Második évtől
329 829 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kivételes ingatlant, amely egy 1985-ben épült ikerház egyik felét képviseli, és most új tulajdonost keres. Az ingatlan tégla szerkezetű, három szintes, a tetőtérrel együtt, és egy belső garázzsal rendelkezik, ahonnét közvetlen bejárás biztosított a lakótérhez.A földszinten található a garázs, egy tároló, a kazánház, valamint egy tágas, galériás nappali, amely tökéletes helyszínt kínál a családi és baráti összejövetelek számára. Az első emeleten került elhelyezésre a konyha, az étkező, egy második nappali, egy hálószoba, valamint egy zuhanyzós fürdőszoba. A tetőtér beépítése során további három szoba és egy fél szoba került kialakításra, amelyek tökéletesek lehetnek gyerekszobának, vendégszobának vagy akár otthoni irodának is.A ház melegét gázkazán biztosítja, miközben a nappaliban elhelyezett cserépkályha kellemes, meghitt hangulatot teremt a hideg téli napokon. A ház fa ablakai kiváló minőségűek, így a lakótér világos és energiatakarékos. Nem elhanyagolható információ, hogy a kiegyenlítő tartály 2024 tavaszán újonnan lett cserélve, és az ingatlan 2015-ben új víz szigetelést kapott, továbbá ebben az évben a tető is megújult. . Mindezek a munkálatok bizonyítékai annak, hogy a házat gondos és figyelmes tulajdonosok tartották kézben, akik nagy hangsúlyt fektettek az ingatlan karbantartására és megóvására.Az ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt környezetben szeretnék élvezni az otthonuk nyújtotta kényelmet és privát szférát, miközben nem kell lemondaniuk a város adta kényelmi lehetőségekről. Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy az Öné lehessen ez a csodálatos otthon!Az ingatlan megtekintéséhez előzetes időpont egyeztetés szükséges. Várom megtisztelő hívását!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambrózy Emőke Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 2
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ambrózy Emőke Duna House - Zalaegerszeg, Ady Endre utca Az iroda összes hirdetése
+36 20 240 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY