Eladó ház Veresegyház, Öreghegy 77 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Veresegyház, Öreghegy 77 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8277851
Referenciaszám: U0047128
Frissítve: 4 napja

Veresegyház eladó ikerház 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 037 662 Ft/m²
77 m²
Alapterület
409 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 252 818 Ft
Második évtől
331 489 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel ezt a kivételes lehetőséget Veresegyház kedvelt környékén, csöndes utcában, ahol egy új építésű, kiváló minőségben kivitelezett iker-családi ház várja Önt. A két ikerfél csak garázsnál ér össze. Az ingatlan lakóterülete bruttó 91, nettó 77 négyzetméter, mindennel együtt 156 négyzetméter, amely ideális otthont biztosít lakói számára, hiszen a nappali-konyhán kívül három kellemes méretű szobával rendelkezik, így mindenki számára kényelmes és praktikus életteret kínál. A fürdőszoba modern és jól felszerelt lesz, burkolatai és a szaniterek még kiválaszthatók. A házhoz tartozó 409 négyzetméteres telek lehetőséget ad a szabadban eltöltött időre, ahol a gyönyörű 22 négyzetméteres terasz tökéletes helyszínt nyújt a pihenésre, baráti összejövetelekre. Az ingatlan hőszivattyús fűtése és klímával való hűtése biztosítja a maximális komfortérzetet bármely évszakban. EXTRÁK: padlófűtés, hőszivattyú, H tarifa, alacsony rezsi, 30-as Leier tégla és 15cm szigetelés, földszintes ingatlan, 3 rétegű, 6 légkamrás prémium ablakok, napelem előkészítés, riasztó előkészítés, tőkeerős beruházó. A környék adottságai kiemelkedőek: a csendes utcák és a zöldövezetek ideális környezetet biztosítanak a családok számára, míg a közeli közlekedési lehetőségek megkönnyítik a napi ingázást. A helyi buszjáratok és a közeli vonatállomás révén könnyedén elérheti Budapest belvárosát, miközben a természet közelsége is garantált. Az Öreghegy városrész nemcsak a nyugalmat keresők, hanem a fiatal családok számára is vonzó, hiszen a közelben óvodák, iskolák és egyéb szolgáltatások találhatók. Veresegyház dinamikusan fejlődő település, amely egyre népszerűbb a befektetők körében is, így ez az ingatlan nemcsak otthon, hanem remek befektetési lehetőség is. A környék biztonságos és barátságos légköre, valamint a közösségi programok sokasága hozzájárul ahhoz, hogy itt Ön és családja otthonra találjon. Amennyiben kérdései vannak vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, kérem, keressen bizalommal a hét bármely napján.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Terasz:
22 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Nikoletta Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sebestyén Nikoletta Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY