Eladó ház Vecsés, Budai Nagy Antal utca 122 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vecsés, Budai Nagy Antal utca 122 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7882912
Referenciaszám: 7918_leebesfia
Frissítve: 22 napja

Vecsés eladó ikerház 4+1 fél szobás: 84,99 millió Ft

84,99 millió Ft
696 639 Ft/m²
122 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 923 Ft
Második évtől
352 606 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egyedi ajánlat Vecsésen! Vecsés egyik új lakóparkjában, családi házas környéken, kiváló adottságokkal rendelkező ingatlant kínálunk Önnek. A ház zsákutcában van, ami miatt nagyon előnyös. A társasház 800m2-es telken fekszik, mely terület fele tartozik az eladó ingatlanhoz. Kettő nagykapuval készült a kerítés, így több autót a garázs előtt is és a másik kapubejárónál a kerítésen belül egyaránt elhelyezhetünk. Az épület 2006-ban 30-as porotherm téglából épült. Ízléses fóliázott műanyag thermo ablakok és terasz nyílászárókkal, valamint fa bejárati ajtóval látták el. A tető fedése mediterrán jellegű kerámia tetőcserép. Az udvaron egy kb 4m2-es fából készült tároló épült, melyben kerti szerszámokat, bicikliket stb tárolhatunk. A nappaliban légkondicionáló van, a lakás fűtésről pedig egy gáz kombi cikró gondoskodik, radiátoros hőleadással az emeleti helyiségekben és padlófűtéssel a földszinten. A földszinten kapott helyet a tágas, kettő autó számára épült garázs - melyben opciósan egy kis iroda vagy polcos tároló is elfér - automata garázskapuval szerelve. Ugyanezen a szinten van a lakás főbejárata az előszobával, amerikai konyhás nappalival, kádas fürdőszobával és egy hálószobával együtt. A nappaliból lehet kijutni a szép nagy egyedileg kialakított fedett teraszra. A felső szint 2022-ben felújításon esett át (festés, tapétázás...stb). Itt 2 egész és egy fél hálószoba és egy fürdőszoba plusz egy WC kapott helyet. A kertben pedig fúrt kút segíti a költséghatékony öntözést. Ideális otthon 2 vagy 3 gyermekkel rendelkező családok számára egyaránt. Az egész épületre jellemző a kiváló műszaki, statikai állapot. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető... Amennyiben meg szeretné tekinteni, kérem egyeztessen időpontot velem. Akciós ár: 84,99Mft!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázsjó közlekedésűvilágos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osadcow Gergely Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Osadcow Gergely Leéb és Fia Ingatlanközvetítő Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 990 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY