Eladó ház Vecsés, Felsőtelep 95 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vecsés, Felsőtelep 95 nm
+2 fotó
Hirdetéskód: 8281399
Referenciaszám: 1150
Feltöltve: 1 napja

Vecsés eladó ikerház 4 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
588 421 Ft/m²
95 m²
Alapterület
373 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 176 877 Ft
Második évtől
231 918 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálom, Vecsés Felsőtelepen, ezt az Ikerházfelet, mely két lakrészből áll, belülről teljesen fel van újítva, a külső felújítás az új tulajdonosra vár. (Szigetelés, színválasztás) A házat az 1960-1970-es években építették egy 746 nm-es telekre, melyet a későbbiek folyamán felosztottak két lakásra, így lett ikerház. Az eladó ingatlanhoz egy 373 nm-es telek tartozik. Az ingatlanban gyakorlatilag minden ki van cserélve, a villanyvezeték, víz-csatorna hálózat, nyílászárók, fürdőszoba, laminált parketta, járólap. Igazából akinek elnyeri tetszését tisztaságifestéssel költözhető. Az egyik lakás 65 nm-es, földszinti részen található, és tartozik hozzá egy 9nm-es fedett terasz. Elosztása a következő: Fedett terasz, konyha étkezővel, nappali, két hálószoba, gardróbszoba, a két hálószoba felett lévő 13 nm-es galéria, és a fürdőszoba toalettel. A másik lakás 30 nm-es, a pinceszinten található. Elosztása a következő: Amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba toalettel. A felújítás során a tetőlécek is ki lettek cserélve. Az ingatlan fűtését, és melegvíz ellátását gáz cirkó biztosítja, a hálószobában lévő nyílászárók, szúnyoghálóval, és redőnnyel felszereltek. A lakás riasztóval felszerelt. Az ingatlan gyakorlatilag két generáció részére is alkalmas, vagy ha nem nagy a család, akkor még pénzt is hozhat a konyhára, hiszen a pinceszinten lévő kis lakás, ki is adható. A hálószobák feletti galéria, nagyon jó elgondolású, hiszen a gyerekeknek akár alvó szobának egy matraccal, vagy csak játszórésznek is használható, így a családnak nem kell a játékokon keresztül lépkedni. Amennyiben nincs gyermekünk, úgy a megunt, vagy a ritkán használt dolgainkat, tudjuk itt tárolni. Az udvar szépítése, kertépítése, kerítéscseréje az új tulajdonosra vár. A telken található egy kb. 20nm-es tároló. Nagyon jó helyen van az ingatlan, körülbelül 10-15 perc távolságra, iskola, óvoda, piac, vasútállomás, orvosirendelő, bevásárlási lehetőség található. Az ingatlan osztatlan közös tulajdonban van. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon a hét bármely napján bizalommal. Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet, várom a hívását! Amennyiben van eladó ingatlanja, köszönettel és tisztelettel vesszük, ha velünk dolgozik. Ügyfeleink részére szükség esetén ügyvédi hátteret, energetikai tanúsítvány készítőt, hiteltanácsadót, és értékbecslőt tudunk biztosítani.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
40 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállógardróbteraszpince

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 323 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 323 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY