Eladó ház Vasvár 160 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vasvár 160 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7817646
Referenciaszám: HZ062749
Frissítve: 21 napja

Vasvár eladó ikerház 4+1 fél szobás: 58 millió Ft

58 millió Ft
362 500 Ft/m²
160 m²
Alapterület
362 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 522 Ft
Második évtől
240 630 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Csodálatos otthon Vasváron !!Eladásra kínálom a kiváló adottságokkal rendelkező családi házat Vasvár központjától nem messze. Az ingatlant 160nm -es, eredetileg 1979-ben építették ,de azóta teljes felújításon esett át . A téglaépítésű ház melegéről egy gázkazán, valamint egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik. Az ablakok  redőnyösek ,hőszigeteltek. A nagy melegben egy klíma  biztosítja a kellemeses hőmérsékletet az  otthonban . Az utcáról a gépkocsinkkal  egy tágas garázsban parkolhatunk le. A ház háta mögött egy kisebb kert is húzódik, ahol gyönyörű virágok, bokrok és díszfák szépítik a környezetet. Találunk még egy udvari  kemencét is , ahol finomságokat is sütögethetünk. Egy zárt ,világos teraszról  jutunk be a házba, ahol egy tágas amerikai-konyhás nappali fogad minket .A konyha nagyon modern kialakítású és praktikus tárolókkal ,korszerű gépekkel felszerelt . Ezek az ingóságok a megegyezés tárgyát képezik az eladásnál. A földszinten még  kialakításra került egy kisebb dolgozószoba is, valamint egy tusoló toalettel. Pince és tároló helyiség is található a ház alatt . A garázsba a házból is lejuthatunk. Az emeletre egy szép fehér lépcsőn juthatunk fel, ahol három szoba van.  A nagyobbhoz egy loggia  is tartozik . Sarokkádas fürdőszoba, valamint egy toalett kézmosóval is  a kényelmünket szolgálja a ház felső szintjén . A dolgaink tárolására egy 15 nm -es háztartási helyiség szolgál . A burkolatok és a szaniterek kiváló  minőségűek az egész házban . Nagyon világos, napfényes ,kellemes közérzetet biztosít az ingatlan.  Berendezését illetően modern és dizájnos ,valamint kamerarendszerrel is ellátott . A képek magukért beszélnek ! Keressen bizalommal és bemutatom Önnek ezt a csodálatos otthont ! 

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY