Eladó ház Vác 202 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Vác 202 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7670241
Referenciaszám: 360041013-1087
Frissítve: 19 napja

Vác eladó ikerház 5 szobás: 169,99 millió Ft

169,99 millió Ft
841 535 Ft/m²
202 m²
Alapterület
389 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 537 878 Ft
Második évtől
705 254 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a Váci Duna-parton egy 202 nm-es 5 szobás ÖRÖK PANORÁMÁS ikerházfél 390 nm-es telken. Különleges, mert a Duna és a Pilis hegység panorámája nyílik a kertből, a teraszról, a nappaliból és a hálószobákból. Az ingatlan további különlegessége, hogy a kisváci Duna-parton van mintegy 60 m-re a víztől. A telek emelkedő adottsága és a tágas előkertje miatt viszont nem árvízveszélyes. Gyalogos sétány és bicikli út megy az ingatlan előtt, melynek víz felőli oldalán rendezett, nyírt füves grund, akár „játszótérként vagy focipályaként” és a finom sóderes part „saját strandként” használható. A jelenlegi tulajdonos 1990 -ben építette gondos szakmai odafigyelésével. A falak 30-as téglából épültek és 5 cm-es szigetelést került rá. Azóta folyamatos felújítás történt, melynek keretében megtörtént a nyílászárók és a földszinti/emeleti burkolatok teljes cseréje, a földszinti fürdőszoba felújítása, a konyhabútor és a konyha gépek cseréje. A fűtési rendszer vegyestüzelésű kazán, padló- és radiátoros hőleadással, alacsony rezsiköltséggel. A jelenlegi rendszer további alternatív fűtéssel bővíthető gázkazán, vagy hőszivattyú beszerelésével. Az ingatlan három szintes. Alsó szint: egy 70 nm-es szuterén, melyen akár egy önálló kis lakás is kialakítható kisebb átalakítással, felújítással. Jelenleg van már egy kis nappali szoba, wc-fürdő, konyha, műhely rész. Ezen a szinten van elhelyezve a tüzelőtároló és vegyes tüzelésű kazán. Földszint: néhány lépcső vezet a 70 nm-es magas földszintre, ahol kb 45 nm-es amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és egy 12 nm-es panorámás fedett terasz található és a Duna és Pilishegység gyönyörű panorámája. Tetőtér: 50 nm-es,(a ferde tetősíkok figyelembe vételével).A földszintről kényelmes, világos belső lépcsőn jutunk el az emeleti galériába ahonnan három hálószoba, egy fürdőszoba nyílik. Az egyik hálószobából egy 12 nm-es fedett erkélyre lehet kilépni, ahonnan még szélesebb látószögű örök panoráma nyílik Az összes földszinti és tetőtéri lakóterület 120 nm, de szuterén szinten további 30-40 nm önálló bejáratú lakóterülettel lehet bővíteni akár két generációs kivitelben. Bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda, orvosi rendelő, játszótér néhány perc sétatávolságra van. A 12-es út és a buszmegálló 6-8 percre van, Budapest 20 perc alatt megközelíthető. Ajánlom az ingatlant nagy családosoknak vagy két generációs családoknak, a Duna szerelmeseinek, a hegyi-, vízi sportok kedvelőinek, természet közeli lakóhelyet keresőknek és mindenkinek, aki nem a luxust, hanem egy családias hangulatú környezetet és ingatlant keres megfizethető áron és alacsony rezsi költséggel. Ingyenes bankfüggetlen hitel- és jogi tanácsadással, meglévő ingatlanának kedvező díjú értékesítésével várom jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Jó állapotú
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortospanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Ágota Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY