Eladó ház Üllő 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Üllő 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8282254
Referenciaszám: H343125
Feltöltve: ma

Üllő eladó ikerház 4 szobás: 77,5 millió Ft

77,5 millió Ft
833 333 Ft/m²
93 m²
Alapterület
217 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 224 Ft
Második évtől
321 532 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Fedezze fel Üllő szívében álmai otthonát – a modern életstílus és a családi harmónia tökéletes találkozása Üllő nyugodt és barátságos részén kínáljuk eladásra ezt az igényesen felújított, 93 négyzetméteres lakóingatlant, amely ideális otthont biztosít azok számára, akik a modern életstílust egy családbarát környezetben szeretnék élvezni. Az ingatlan elegáns kialakítása és praktikus elrendezése minden részletében a kényelmet és a harmóniát sugározza, tökéletes választás akár nagyobb családok számára is. Az otthon négy jól megtervezett szobája lehetővé teszi, hogy minden családtagnak meglegyen a saját privát tere, miközben a tágas, napfényben úszó nappali közös időtöltésre és kikapcsolódásra csábít. A lakás exkluzív, modern berendezése és világos, szellős terei garantálják a kellemes atmoszférát, míg az egyedi tervezésű fürdőszoba biztosítja, hogy a mindennapi rutin is különleges élményt nyújtson. A 2019 óta folyamatosan felújított ingatlanban a legapróbb részletekre is odafigyeltek: teljesen új konyha, korszerű radiátorok, valamint a teljes elektromos hálózat cseréje is megtörtént, így Önnek nem kell aggódnia a közeljövőben felmerülő felújítások miatt. A lakás korszerű gáz (cirkó) fűtési rendszere és légkondicionáló berendezése az év minden szakában kellemes hőmérsékletet biztosít. A ház körül elhelyezkedő, gondosan karbantartott kert a természet szerelmeseinek ideális helyszín a kikapcsolódásra: a 12 négyzetméteres, kényelmes terasz tökéletes lehetőséget kínál a pihenésre a friss levegőn, míg a biztonságos udvarban a gyerekek gondtalanul játszhatnak. Az udvari parkoló praktikus megoldást nyújt, hogy mindig kényelmesen elhelyezhesse gépjárművét. Az ingatlan nemcsak a belső terei miatt vonzó, de elhelyezkedésének köszönhetően is ideális. Üllő központi része mindössze néhány percre van a háztól, így az iskolák, boltok, egészségügyi intézmények és minden fontosabb szolgáltatás könnyedén elérhető. A kiváló közlekedési kapcsolatok révén Budapest is gyorsan megközelíthető, így a napi ingázás sem okoz nehézséget. Ez az otthon nemcsak esztétikailag lenyűgöző, de a praktikus megoldások révén is tökéletes választás azoknak, akik szeretnék élvezni a modern élet kényelmét. A lépcső alatti gardrób és a kerti tároló további kényelmi funkciókkal bővíti az ingatlant, mely tehermentes, így azonnal birtokba vehető. Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget – az ilyen ingatlanok ritkán kerülnek piacra! Ha bármilyen kérdése merül fel, vagy szeretné személyesen is megtekinteni ezt a csodálatos otthont, kérem, forduljon hozzám bizalommal. Az Ön elégedettsége és kényelme számunkra a legfontosabb!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2004
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortoskocsibeállósaját parkológarázskertpanorámateraszbútorozotthőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Balogh Csaba Balogh Csaba RockHome Prémium Az iroda összes hirdetése
+36 70 412 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY