Eladó ház Tura 93 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tura 93 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8212201
Referenciaszám: U0042643
Frissítve: ma

Tura eladó ikerház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
702 392 Ft/m²
93 m²
Alapterület
470 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 189 534 Ft
Második évtől
248 513 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 2024 Júniusában elkészült kulcsrakész Túrai ikerházat! Ez a modern és stílusos otthon a legújabb trendeket követi, ugyanakkor a kényelem és a melegség érzését is megteremti. A ház nettó alapterülete 85 négyzetméter, amelyben egy tágas amerikai konyhás nappali található, extra rejtett világítással. Tartalmaz továbbá három teljes értékű szobát, kádas fürdőszobát, két WC-t, valamint egy háztartási helyiséget és kamrát. A 18 négyzetméteres terasz csodás kilátást nyújt, míg a kocsi számára beálló és a saját, elkerített kert is kényelmet biztosít. A kert területén a tereprendezés már megtörtént. A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik, illetve egy hűtő-fűtő klíma is beszerelésre került. Minőségi kiépített kamera rendszer és riasztó rendszer is kiépítésre került, ami okostelefonról is vezérelhető. Elektromos kapu és kaputelefon is szintén hozzá tartozik ez extra kényelemért. Energiatakarékos BB minősítéssel, Ytong falazással minőségi műanyag nyílászárókkal, hogy Önnek és családjának a rezsi költsége is minimális legyen. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, M3-as autópálya 8perc gépjárművel, de mégis kiélvezheti a vidék nyújtotta családias környezetet. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik. COOP, SPAR, Termelői Piac, éttermek, Iskola, Óvoda, gyógyszertár. Kedves szomszédok, családias környék. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlannal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Ügyfeleink bizalmával és elégedettségével foglalkozunk, így garantáljuk, hogy minden kérdésére választ adunk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Intor Asszisztens Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Intor Asszisztens Intor Ingatlan Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY