Eladó ház Tótvázsony 105 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tótvázsony 105 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8266693
Referenciaszám: 166226-4734824
Frissítve: ma

Tótvázsony eladó ikerház 4 szobás: 84,9 millió Ft

84,9 millió Ft
808 571 Ft/m²
105 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 268 638 Ft
Második évtől
352 233 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda kínálatában eladó a #166226 hivatkozási számú tótvázsonyi ikerház. Új építésű ikerház eladó Tótvázsonyban Természetes környezetben, Tótvázsony szívében kínálunk eladásra egy új építésű, modern stílusú ikerházat! Ez a kiváló minőségű, hőszivattyúval felszerelt otthon ideális választás lehet családoknak vagy befektetőknek egyaránt. Az ingatlan egy saroktelken kerül kialakításra, így nem csupán tágas, hanem környezetében is kiemelkedőnek fog számítani. A 4 szoba lehetőséget ad a kényelmes elrendezésre és a rugalmas használatra, míg a modern konyha és a tágas nappali a család összejöveteleihez vagy a baráti összejövetelekhez is tökéletes helyszínt biztosít. Az ikerház kiváló minőségű anyagokból épül, figyelembe véve a legújabb energiatakarékos technológiákat is, így a hőszivattyú segítségével fenntartható módon biztosítva a kellemes klímát és alacsony rezsiköltségeket. A csendes, nyugodt környék és a természettel való közelség mellett könnyen elérhető közelségben találhatóak a megyeszékhely és a Balaton központjának szolgáltatásai és valamennyi kényelmi szolgáltatás. Az ingatlan jellemzői: - 105 nm hasznos alapterület - nappali + 3 szoba - 500 nm-es telken helyezkedik el - 30-as N+F téglából épül - 20 cm-es hőszigetelés - 25 cm-es födémszigetelés - Bramac tetőcserép - 3 rétegű műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve - az otthon melegéről modern hőszivattyús fűtési rendszer gondoskodik - klíma előkészítés - nyugati fekvésének köszönhetően napfényes és világos - fedett kocsibeálló - várható átadás: 2024. év vége Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy részletes információkat kapjon erről az egyedülálló, új építésű ikerházról Tótvázsonyban! Az ingatlan irányára: 84 900 000 Ft Amennyiben hirdetésünk felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, akár hétvégén is! Tel: + 36 20 385 8977 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tótvázsonyi ikerház, vagy bármely más ikerház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #166226Az Openhouse Veszprém Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A ikerház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A++

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mikás-Bartos Valéria Open House - Openhouse Veszprém Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 385 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY