Eladó ház Törökbálint 134 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Törökbálint 134 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8253472
Referenciaszám: U0047069
Feltöltve: 4 napja

Törökbálint eladó ikerház 5 szobás: 152 millió Ft

152 millió Ft
1 134 328 Ft/m²
134 m²
Alapterület
356 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 480 955 Ft
Második évtől
630 617 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
4 hálószobával, 2 fürdőszobával, 2 gardróbbal és garázzsal, energiatakarékos fűtés rendszerrel ellátott családi házat ajánlunk Törökbálint központi részén új otthonra vágyó családoknak. Tömegközlekedési kapcsolat, bevásárlási lehetőség, egészségügyi, oktatási és hivatali intézmények nagyon rövid séta távolságon belül találhatóak. Törökbálint új büszkesége, a Nádas tó az utca másik oldalán fekszik. Bár az ingatlan egy ikerház, a két lakás közötti tökéletes elkülönülést a földszinten található garázs, míg az emeleten a 30 cm vastag, prémium minőségű Silka hangszigetelő tégla garantálja a kiváló akusztikai védelmet és a zavartalan privát szférát. Az ingatlan körülbelül 150 négyzetméteres intim területe közvetlen kertkapcsolattal rendelkezik, ideális helyet biztosítva a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. Az ingatlan elkészült, rövid határidőn belül birtokba vehető. Fedezze fel a CSOK Plusz program nyújtotta és az Otthon Centrum egyedi piaci kamatozású hiteleinek páratlan lehetőségeit! Most akár 50 millió forint összegű, kedvezményes kamatozású, államilag támogatott hitelhez juthat, már 2,89%-os kamattal. Egy gyermek vállalásával 15 millió, két gyermeknél 30 millió, három gyermek esetén pedig akár 50 millió forint hitelt igényelhet. Ráadásul illetékkedvezményt is kap, így még kedvezőbb feltételek mellett valósíthatja meg álmai otthonát! Érdeklődjön az Otthon Centrum kedvezményes 6% alatti piaci hiteleiről is nálunk! Kedvező előtörlesztési és akciós költségekkel várjuk! Minden további kérdésben állok rendelkezésre személyesen, telefonon (a szám sms-t nem fogad) és email-ben!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
A++
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Gyula Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Gyula Otthon Centrum - Törökbálint Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY