Eladó ház Tököl 133 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tököl 133 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8221139
Referenciaszám: 1815_5685
Frissítve: 20 napja

Tököl eladó ikerház 2 szobás: 57,9 millió Ft

57,9 millió Ft
435 338 Ft/m²
133 m²
Alapterület
700 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 183 206 Ft
Második évtől
240 215 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tököli tanuszodától 2 percnyi távolságra található ez a remek adottságú könnyűszerkezetes ikerház, mely vállalkozásra is alkalmas, 1988-ban épült előre gyártott elemekből. Az ingatlan a mai kornak megfelelő elvárásokkal rendelkezik- szigetelt, cseréptetővel fedett, víz és villanyvezetékek cserélve lettek. A tetőtér beépített, ahol minkét irányba egy-egy szoba helyezkedik el és egy társalgó rész köti össze őket. Ez a szint lambériával burkolt, igény szerint festhető. A ház 1988-ban épült előre gyártott elemekből. A földszinten teraszkapcsolatos a nappali, mely 35 nm-es és a fedett terasz kb. 30 nm. A közel 18 nm-es, tágas konyha újszerű konyhabútorral berendezett. A helyiségből egy nagyméretű kamra nyílik, melyben egy új Ariston kondenzációs kazán kapott helyet. Laminált padló. A fürdőszoba káddal rendelkezik és az illemhely különbejáratú. A nagyméretű telken elhelyezkedő szerelőaknás épület B30-as téglából épült, vállalkozásra is alkalmas, mindemellett ipari árammal felszerelt. Az épület és a ház között elég nagy a távolság ahhoz hogy zavartalan legyen bármilyen tevékenység. Az ingatlan birtokbaadása akár azonnal is lehetséges hisz tehermentes. Az ingatlan igazi családbarát otthon, ez egy remek ajánlat amennyiben Ön is úgy érzi, kérem hívjon a megadott számon. Irányár: 57,9 MFt Refszám: 9880 Hívjon bizalommal a megadott számon! Ha épp nem tudom felvenni a telefont, rövidesen visszahívom. Kereső ügyfeleink részére a szolgáltatásunk díjtalan Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük. Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére. Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel. Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik. Irodánk ügyfeleinknek kedvező, alacsony sikerdíjjal párosított szakértelemmel áll rendelkezésére. Ügyvédi háttérrel, ingyenes hitel tanácsadással, teljeskörű ügyintézéssel segítjük Önt.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertteraszmelléképületbútorozatlanhőszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kovács Andrea Mavalux kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY