Eladó ház Tárnok 73 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Tárnok 73 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8244719
Referenciaszám: 3723_4198
Feltöltve: ma

Tárnok eladó ikerház 4 szobás: 77,5 millió Ft

77,5 millió Ft
1 061 644 Ft/m²
73 m²
Alapterület
500 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 245 224 Ft
Második évtől
321 532 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Ingatlankereső! Ajánlom figyelmébe ezt a most épülő családi házat,minőségi kivitelezésben! Szeretné meglepni szeretteit vagy biztonságban tudni a pénzét? Akkor ha ön is így gondolja ajánlanám ezt az ingatlant!! JÖJJENEK, NÉZZENEK KÖRÜL, HOGYAN IS ALAKÍTANÁK KI AZ ÖNÖK IGÉNYEI SZERINT SZÉP OTTHONNÁ!! Kérem hívjon, találkozzunk a helyszínen, hogy körbesétálhassunk a HELYSZÍNT, nyugodt , szép környezetben megépülő ingatlant, alakítsuk ki együtt az Ön és kedves családja szép új otthonát :) Az energiahatékonyság jegyében HŐSZIVATTYÚ rendszert alkalmazunk, mely nagyon ENERGIATAKARÉKOS FELHASZNÁLÁST tesz lehetővé. A kivitelező törekszik arra,hogy magas minőségű,egyedi kivitelezésű ingatlant alkosson ezen a nem mindennapi környéken!! A ház – csakúgy, mint a kivitelező számtalan, megtekinthető referencia háza esetében is – kifogástalan minőségben lesznek kivitelezve. A házat ajánljuk családosoknak, hiszen itt minden az Állam adta kedvezményt, lehetőséget kihasználhatnak, legyen az Babaváró, CSOK támogatás és hitel is! Miért ne venné igénybe az Állam adta támogatásokat, lehetőségeket? Döntsön okosan, használja ki amíg lehet! Az ingatlanoknak mérete és ára van, az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen! Mi ezért - az értékbecsléstől a birtokbaadásig - végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél! Szívügyünk az otthonod! Szerkezeti leírás: Beton alap. Tégla főfalak + 15cm dryvit szigetelés. Tégla válaszfalak. A külső nyílászárók műanyag szerkezetűek. A belső nyílászárók dekorfóliás ajtók. A tető beton cseréppel fedett.Födém beton,ezáltal pakolható! Az igény szerinti befejezésnek köszönhetően a hideg-meleg burkolatok kiválaszthatók a műszaki tartalomban rögzített árak szerint. Egy telken 4db különálló családi ház,nincs közös fal,teljesen leválasztva! Minden ingatlan 500nm-es telek-résszel lesz lekerítve! Nekem ebben az ingatlanban az elhelyezkedése mellett, a formálhatósága és a benne rejlő rengeteg lehetőség tetszik a legjobban. Ha Ön is így látja, hívjon, nézze meg, legyen az új tulajdonosa mielőbb! Nem fogja megbánni! Szép napot sikeres vásárlást kívánok! Köszönöm hogy időt szánt a hirdetésemre!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanycsatornakocsibeállókertjó közlekedésűcsendesamerikai konyhateraszhőszigeteltparkettás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pamuk Katalin Minden ami ház Kft. Az iroda összes hirdetése
+36 30 992 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY