Eladó ház Szentendre 123 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre 123 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8113008
Referenciaszám: HZ032034-4646044
Frissítve: 3 napja

Szentendre eladó ikerház 3+2 fél szobás: 119 millió Ft

119 millió Ft
967 480 Ft/m²
123 m²
Alapterület
289 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 376 537 Ft
Második évtől
493 707 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy téglaépítésű, 123nm-es szigetelt, tágas ikerházfél Szentendre csendes lakóövezetében. A ház 4 hálóval, nagy nappalival és 2 fürdőszobával rendelkezik. A hálószobai erkélyről a Kőhegy panorámájában gyönyörködhetünk.. Az otthon melegét egy hangulatos kandalló és gáz cirkó biztosítja, mely radiátoros hőleadással együtt garantálja a kellemes hőmérsékletet.A földszinten előszoba, tágas amerikai konyhás nappali ,étkező, vendégszoba, kamra, fürdőszoba, külön wc található. A tetőtérben közlekedő, 3 szoba, és egy hatalmas fürdő várja új lakóit. A padlás további tárolási lehetőséget nyújt.A rendezett, viacolorozott udvaron, akár négy autó számára is van parkolóhely. A kertben található egy nagyméretű kerti faház, amely tökéletes biciklik, tüzelőanyag, vagy kerti szerszámok tárolására. Az ikerház ablakai szúnyoghálóval és redőnnyel vannak ellátva, ( a teraszajtón lévő elektromosan működtethető ), így biztosítva a kényelmet és a biztonságot. A nappaliból egy tágas, árnyékolóval ellátott teraszra jutunk, amely kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, grillezésre. Az elhelyezkedése ideális, hiszen a közelben van bolt, játszótér, futópálya, baseball pálya, valamint óvoda és iskola is, így minden korosztálynak megfelelő szabadidős tevékenységek és oktatási lehetőségek állnak rendelkezésre.Ez az ingatlan tökéletes választás azok számára, akik a nyugalom és a városi élet előnyeit szeretnék ötvözni. Várom hívását, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortoscsendesamerikai konyhaalacsony közös költséghőszigeteltklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Cozma Krisztina Duna House - Szentendre, Városkapu Az iroda összes hirdetése
+36 30 962 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY