Eladó ház Szentendre, Izbég utca 223 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szentendre, Izbég utca 223 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7959297
Referenciaszám: 4-3907
Frissítve: 22 napja

Szentendre eladó ikerház 8 szobás: 225 millió Ft

225 millió Ft
1 008 969 Ft/m²
223 m²
Alapterület
1200 m²
Telek
8 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 711 939 Ft
Második évtől
933 479 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**Új építésű, luxus kivitelű ikerház!** **Szentendrén, panorámás kilátással!** **Medencével, kerti kapcsolattal!* Kétgenerációs! Két lakás, külön bejárattal és mérőórákkal! 95%-os Készültség, használatbavételi engedély folyamatban! A lakások külön-külön is megvásárolhatók! **1. INGATLAN HELYSZÍNE** Ezt a lenyűgöző ingatlant Szentendre csodálatos környezetében az Izbégben találja, mely panorámás kilátást nyújt a környék zöldellő tájaira. Délre néző ablakai természetes fényben úsznak egész nap. A parkolás egyszerű és kényelmes, hiszen az udvarban négy autó számára biztosított. A 1200 négyzetméteres saját teleken egy 20 X 12 méteres, 1,75 méter mély medence is az ingatlanhoz tartozik. **2. ÉPÜLET JELLEMZŐI** A tégla építésű ház 2023-ban épült, a kor igényeinek megfelelő új és modern konstrukcióval. Megfelel az energetikai hatékonyság szigorú követelményeinek. BB-s energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik, ami az alacsony energiafogyasztást, és hosszú távú megtakarítást jelenti. Az épület szigetelt, továbbá a fűtést LG hőszivattyú biztosítja padlófűtéssel és kedvező díjszabású H tarifával! **3. AZ INGATLAN JELLEMZŐI BELÜLRŐL** Szemléletesen bemutatva: Az ikerház két önálló lakásból áll saját mérőórákkal, külön bejárattal. Minkét lakás nappali + 3 szoba elrendezésű, a földszint terasz, az emelet erkély kapcsolattal. így a ház 8 szobával rendelkezik, melyek teret biztosítanak a család minden tagjának, több generáció esetén is. Erkély és terasz is részét képezi ennek a csodálatos otthonnak, melyekről elképesztő panorámát élvezhetünk. **4. KÖLTSÉGEK** A BB-s energetikai besorolásnak köszönhetően az ingatlan hosszú távon jelentős energia megtakarítást tesz lehetővé. A modern szigetelés, hőszivattyú és H tarifa révén pedig a fűtési és hűtési költségek is alacsonyan tarthatok! **5. A KÖRNYÉK JELLEMZŐI** Szentendre, mint település, kiváló életteret garantál a természet szerelmeseinek, Izbég pedig azoknak is, akik az igényes, csendes, harmonikus életterületeket keresik. Birtokba adás 2 hónapon belül! Várom megtisztelő hívásukat!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Padlófűtés
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
B
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornafélkomfortoskocsibeállóamerikai konyhagardróberkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovas László Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Lovas László Balla Ingatlan - XV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 320 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY