Eladó ház Szekszárd, Újváros 55 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szekszárd, Újváros 55 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8170909
Referenciaszám: H481501
Frissítve: 14 napja

Szekszárd eladó ikerház 2 szobás: 15,5 millió Ft

15,5 millió Ft
281 818 Ft/m²
55 m²
Alapterület
386 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 49 045 Ft
Második évtől
64 306 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ikerház Szekszárdon! ÁRCSÖKKENTÉS! 16,5millió Ft-ról 15,5 millió Ft-ra csökkent az ára! Eladóvá vált Szekszárdon, a Zrínyi utca közelében található, téglából épült, 55 m2-es ikerház, mely 386 m2-es telken fekszik. A ház teljeskörű belső felújítása 2024. februárjában került befejezésre. Műanyag külső nyílászárók kerültek beépítésre, megújult a víz- és villanyhálózata. A fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali új hidegburkolatot, míg normál méretű szobái pedig laminált padlóburkolatot kaptak. Falai glettelve és festve lettek. Az amerikai konyhában kialakításra került bárszékekkel ellátott dupla pult, ahol a hangulatos LED világítas mellett fogyaszthatja el új tulajdonosa a reggeli kávéját. Az újonnan épített terasz kb. 12 m2-es. Az épület külső felújítása folyamatban van. Az udvar sütögetésre, főzőcskézésre, de akár egy kis kertészkedésre is ideális. A telken találhatóak melléképületek és tároló helyiségek. Közelben buszmegálló, óvoda, iskola, orvosi rendelő is megtalálható, és a városközpont is 10 perces sétával elérhető! Bevezető ár!!! Melynek oka, az eladók külföldre költözése miatti sürgős eladás! Ajánlom minden korosztály számára! Ha felkeltette érdeklődésed, hívj és megnézzük együtt! Regisztrációs szám: H481501 Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen. Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani. Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1970
Terasz:
12 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máté Barbara Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Máté Barbara Otthon Centrum - Szekszárd - Széchenyi utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY