Eladó ház Székesfehérvár 54 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Székesfehérvár 54 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8190618
Referenciaszám: 406195
Frissítve: 27 napja

Székesfehérvár eladó ikerház 2 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
703 704 Ft/m²
54 m²
Alapterület
600 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 239 Ft
Második évtől
157 654 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Székesfehérvár-Kisfaludon, csendes belterületi helyen, de aszfaltos, teljes közművel ellátott utcában eladó ez a 2 szobás téglaépítésű ikerház egyik fele, 600 négyzetméteres telken. Igény szerint felújításra szorul és csodás családi fészek alakítható ki belőle. Könnyedén bővíthető egy további szobával is. A házban, 2016-ban végzett felújítás során megújult a fürdőszoba. Az elektromos hálózat részben felújításra került. A vízvezetékek is kicserélésre kerültek. A ház kívülről 10 centiméteres szigetelést kapott. Már csak a színezés maradt hátra. A tetőre bitumenlemezes zsindely került. Az elektromos hálózat 32 Amperes. A fűtés gázkonvektorokkal van megoldva. A melegvizet villanybojler állítja elő. Mindezek a szigeteléssel együtt kedvező rezsiköltséget biztosítanak. A telken bőven van hely a parkolásra és a szabadidő pihentető eltöltésére. Lehetőség van kertészkedni és a házikedvencek is szabadon szaladgálhatnak. A közlekedés kiváló. Távolsági buszmegálló az utca végében 8 perc sétára. Az autópálya lehajtó pedig pár kilométeren belül található. Ha nyugalomra vágyik, ez a ház ideális akár pihenés vagy állandó otthon céljára is. Kérésre szívesen küldök külső képeket is. Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom! Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
melléképület

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Wollein Attila Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 329 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY