Eladó ház Szeged 147 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Szeged 147 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 8145892
Referenciaszám: HZ086617-4669828
Frissítve: ma

Szeged eladó ikerház 5 szobás: 65,5 millió Ft

65,5 millió Ft
445 578 Ft/m²
147 m²
Alapterület
660 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 207 253 Ft
Második évtől
271 746 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Kétgenerációs Ház Szeged-Kiskundorozsmán, ami azonnal költözhető! Szeged-Kiskundorozsmán, az épülő BYD gyártól mindössze 5 percre kínálunk eladásra egy 147 m²-es, nagy nappali + 4 szobás, kétgenerációs házat, 660 m²-es telken, fedett autóbeállóval. Nagycsaládosoknak kiváló lehetőség! Főbb jellemzők: Alapterület: 147 m² Telek mérete: 660 m² Szobák száma: 5 szoba + nagy nappali Típus: Ikerház, ügyvédi megosztással külön kezelhető Tetőszerkezet: Új tetőszerkezet 2003-ban Elhelyezkedés: Világos, nyugodt utcára és szép udvarra néző Ház elosztása: Szintenként: 2 konyha beépített bútorral és gépekkel 2 fürdőszoba (az emeletiben WC is van) Kamra Étkező Külön WC Műszaki adatok: Fűtés: FÉG kondenzációs gázkazán (2018), cirkó fűtés, földszinti elektromos vízmelegítő Nyílászárók: Új műanyag nyílászárók, redőnnyel és szúnyoghálóval Burkolatok: Szobákban szalagparketta és laminált lap, többi helyiségben járólap Padlás: Nagy, szigetelt Külső területek: Udvar: Betonozott rész, nagy kerti kiülő, kerti sütő Parkolás: Kettő autó számára fedett beálló, egy mobilgarázs Tárolók: Több zárt tároló Kert: Gondozott virágoskert Kiváló környék: A ház közelében megtalálható óvoda, iskola, boltok, orvosi rendelő és tömegközlekedés. Kerékpárral Szeged központja és Sziki is könnyen és gyorsan elérhető. Ha szeretné megtapasztalni az igazi kertvárosi életet, ez az ingatlan ideális választás! Hívjon bizalommal, és nézzük meg együtt az ingatlant! Amennyiben nem tudom felvenni a telefont, visszahívom!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
F
csendesredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóka Viktória Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dóka Viktória Duna House - Szeged, Brüsszeli körút Az iroda összes hirdetése
+36 30 716 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY