Eladó ház Süttő 88 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Süttő 88 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155454
Referenciaszám: 712300099
Frissítve: 15 napja

Süttő eladó ikerház 3+1 fél szobás: 37,9 millió Ft

37,9 millió Ft
430 682 Ft/m²
88 m²
Alapterület
335 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 922 Ft
Második évtől
157 239 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Megvételre kínálok Süttőn egy ingatlant. A hirdetett ingatlan a város egy csendes, nyugodt mellékutcájában található. Jelenlegi formája egy családi ház elfelezésével alakult ki. Saját körbekerített udvar tarozik hozzá. Jogi jellege társasházi lakás, így esetleges CSOK igénylésnél az erre vonatkozó szabályok érvényesek. Az alsó 44 nm-en helyet kapott egy konyha étkező, egy előtér, egy fürdőszoba és egy nappali. Utóbbi helyiségből a teraszon át a hátsó kertbe jutunk. A terasz mellett egy hangulatos kis kerti tavat alakítottak ki, köré növényeket telepítettek. Az udvar egy része füvesített, gyümölcsfákkal tarkított. A hátsó rész konyhakertként szolgál,  a benne termett zöldségeket, gyümölcsöket a melléképületben, illetve az az alatti pincében tárolhatjuk. A házba visszatérve egy lépcső vezet a felső szintre. Itt két egymásból nyíló nagy méretű szoba kapott helyet, de igény esetén akár egy fürdőszoba is lefalazható. Az otthon melegéről gáz konvektoros fűtés gondoskodik, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. A szobákat parketta, illetve laminált padló, a többi helyiséget járólap borítja. A nyílászárókat műanyagra cserélték, az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A ház téglából épült, a tetőt pala fedi. Az ingatlan minden közművel rendelkezik, az udvaron lévő kerti csap külön mérőórára van kötve, így a locsolásra elhasznált vizet csatornadíj nem terheli. Nappali és éjszakai áram is rendelkezésre áll. (2x32 A) Az ingatlan per-teher- és igénymentes, előzetes időpont egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon amegadott számon telefonon vagy WhatsAppon. Irodánk teljes körű hitelügyintézéssel, jogi háttérrel áll ügyfelei rendelkezésére az ajánlat tételtől a birtokba vételig.  

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaipari áramvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Dinnyés Nóra Zsuzsanna DN-Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 70 778 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY