Eladó ház Sukoró 112 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sukoró 112 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8243098
Referenciaszám: H487904-4742260
Frissítve: ma

Sukoró eladó ikerház 4 szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
669 643 Ft/m²
112 m²
Alapterület
600 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó egy varázslatos ikerház egy csendes utcában! Ha Ön egy olyan helyet keres, ahol a nyugalom és a kényelem találkozik, ne keressen tovább! Ez az impozáns ikerház 112 négyzetméteres belső térrel várja új lakóit, akik élvezhetik a világos nappalit és a három kényelmes szobát, valamint a jól felszerelt konyhát és két modern fürdőszobát. Képzelje el, ahogy a reggeli kávéját a 22 négyzetméteres teraszon fogyasztja el, miközben a friss levegő és a természet közelsége körülveszi! Az erkély, amely 3 négyzetméteres, tökéletes hely a relaxálásra, vagy akár egy kis pihenésre a nap végén. Az ingatlan szívében található 32 négyzetméteres nappali a tágasság és a világosság érzetét adja, ideális a családi összejövetelekhez vagy baráti összejövetelekhez. A 600 négyzetméteres telek határtalan lehetőségeket kínál: képzelje el saját kertjét, ahol friss zöldségeket és virágokat nevelhet, vagy akár egy kis kerti parti helyszínt alakíthat ki. A közeli település minden szükséges szolgáltatást biztosít, beleértve óvodát, iskolát, benzinkutat és boltokat. A környék csendes és biztonságos, így tökéletes választás azok számára, akik egy nyugodt és biztonságos környezetben szeretnének élni. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tapasztalja meg személyesen ezt a csodálatos otthont!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1987
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 3
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Leitner Tamás Otthon Centrum - Székesfehérvár - Várkörút Az iroda összes hirdetése
+36 70 469 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY