Eladó ház Sukoró 124 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Sukoró 124 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8180960
Referenciaszám: M283103
Frissítve: 1 napja

Sukoró eladó ikerház 3+1 fél szobás: 75 millió Ft

75 millió Ft
604 839 Ft/m²
124 m²
Alapterület
600 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 313 Ft
Második évtől
311 160 Ft
Kamat
7,49%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Sukoró csendes, forgalomtől mentes utcájában 124 nm-es ikerház eladó 600 nm-es, összközműves, jól kihasználható telken. A ház átminősítése lakóingatlanná folyamatban van, így ingatlanhitel vagy akár CSOK plusz is igénybe vehető majd rá, valamint illetékkedvezmény is igénybe vehető majd. A ház 2011-ben teljes felújításon és átalakításon esett át. Azóta is rendkívül megkímélt, újszerű az állapota. A felújítás kiterjedt a falak 10cm-es külső szigetelésére, a redőnyös, szúnyoghálós nyílászárókra, a fűtésrendszerre, a konyhára és a fürdőszobákra is. A fűtésről és a meleg vízről Ferroli kombi gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A kellemes hőérzetről hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Az elektromos hálózat rézkábeles, 1 x 32A lett bevezetve. A ház helyiségei a következők: Földszint: - Nappali - Konyha - Fürdő tusolóval, kézmosóval és WC-vel - Előszoba - Fedett terasz, mely igény esetén akár beépíthető 1. Emelet: - 1 nagyobb méretű szoba (kb 23nm) - 1 hálószoba - Fürdőszoba tusolóval, kézmosóval és WC-vel - Terasz Tetőtér: - Vendégszobának, dolgozószobának vagy két kisebb hálószobának kialakítható terület A háznak ezen kívül van egy 14,5 nm-es pincéje, melyet a fedett teraszról lehet elérni. Az udvarban két autó elhelyezésére van lehetőség, egy fedett és egy fedetlen autóbeálló van kerítésen belül. A kerítésen kívül is van lehetőség vendégek parkolására, az utcában a parkolás ingyenes. A kert locsolásában nagy segítséget nyújt az öntözőrendszer. A szomszédok kedves, rendezett emberek. Közlekedés, infrastruktúra: - Távolsági buszmegálló 10 perc séta - M7 autópálya 5 perc autóval - Nagyáruház 5 perc autóval - Strand 5 perc autóval A ház TEHERMENTES és GYORSAN BIRTOKBA ADHATÓ, teljes kifizetés után csak a költözést kell megvárni. Igény esetén a bútorok is eladók. Kedvezményes kamatú hitellel, teljeskörű ügyintézéssel segítjük ügyfeleinket díjtalanul, az adásvétel és ingatlanátírás teljes lebonyolításával. További kérdések esetén várom hívását, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
3
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1997
Terasz:
27,1 m²
Energetikai besorolás:
C
duplakomfortosvilágosteraszklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bocsor István Velence Tópart utca 47 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 622 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY