Eladó ház Solymár 145 nm
PORTAL.PROMOTION_GAME.LOOTBOX.LOOTBOX_FOUND_TITLE
Eladó ház Solymár 145 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 8291323
Referenciaszám: 360051052-82
Feltöltve: ma

Solymár eladó ikerház 4 szobás: 148 millió Ft

148 millió Ft
1 020 690 Ft/m²
145 m²
Alapterület
400 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 468 298 Ft
Második évtől
614 022 Ft
Kedvezményes kamat
7,49% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,9%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ÚJ ÉPÍTÉSŰ CSALÁDI HÁZ SOLYMÁR ZÖLDÖVEZETI UTCÁJÁBAN – 3 HÓNAPON BELÜL KÖLTÖZHETŐ Eladó Solymáron családi házas, zöld környezetben, egy új építésű, 4 szobás, nettó 145 m2-es ház, 300 m2-es telekkel. A 2 db új építésű ikerház csak a garázs falánál érintkezik egymással, így egy családi ház érzését nyújtja. Köszönhetően a modern falazatnak, korszerű szigetelésnek, a 3 rétegű nyílászáróknak és a hőszivattyús fűtési rendszernek nagyon alacsony költséggel lakható. A nettó 145 m2-en kényelmes előszobát, kert és teraszkapcsolatos amerikai konyhás nappalit, 3 teljesértékű szobát, két fürdőszobát, háztartási helyiséget és garázst találunk. Helyiségenként vezérelhető hőszivattyús padlófűtés és mennyezethűtés gondoskodik az ott lakók kényelméről. A belső burkolatok kialakítása már az új tulajdonos ízlését fogja tükrözni. Igényes kivitelezés és magas műszaki tartalom jellemzi az ingatlant. Belső terei tágasak, napfényesek. Az ingatlan csodás zöld környezetben, mégis mindenhez közel található. Előnyei a természet közelsége, csendes utca, modern, energiahatékony, minden állami támogatás felvehető rá. Ideális választás természetbarát családok számára, ahol fontos döntési szempont a modern, alacsony költségekkel működő új otthon. AZ ELADÓ SOLYMÁRI HÁZ jellemzői: ● 3 hónapon belül költözhető ● CSOK PLUSZ igényelhető rá ● 30-as Porotherm tégla falazat 15 cm-es hőszigeteléssel ● 30 cm-es felső szint szigetelés ● cserép tetőfedés ● 8 KW-os DAIKIN hőszivattyús padlófűtés + mennyezet hűtés ● műanyag nyílászárók 3 rétegű üvegezéssel ● elektromos redőnyök, szúnyoghálóval ● belső burkolatok választhatóak ● modern, energiahatékony, rezsibarát ingatlan ● zöld környezet ● garázs ● óvoda, iskola, bevásárlás séta távolságra AZ ELADÓ CSALÁDI HÁZ SOLYMÁR környezete: SOLYMÁR aszfaltos, utcájában, természetközeli és családias területen fekszik. ● vasúti közlekedés biztosított ● Gyönyörű zöld környezet ● Üzletek, iskolák és óvodák a közelben Amennyiben ez a Családi Ingatlan által kínált családi ház, vagy bármely más ingatlanunk felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását. A hét minden napján, rugalmasan mutatom és ingyenes hitelügyintézést biztosítunk.

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosgarázspanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4
Promóció kép

Töltsd fel hirdetésed ingyenesen!

Egyszerű hirdetésfeladás ingyenesen 1 millió kereső

Feladom a hirdetésem

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Korvicska Csaba Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY